SESTAVA KOLA - 3.kolo Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2022-2023

Datum kola: 03.09.2022

0

Září, kromě nového školního roku pro mnoho školáků, přineslo taky třetí kolo 1.B třídy skupiny B, která nabídla zajímavé zápasy. Souboj o první místo dosud neporažených týmů vyhrály Sousedovice nad Chelčicemi. Střelské Hoštice a Cehnice otočily nepříznivé výsledky zápasů v posledních minutách. Vlachovo Březí porazilo doma Bělčice rozdílem jedné branky, stejně jako den předtím Volyně doma Tatran. Bez bodu nám zůstávají už jen dva týmy a to Dražejov s Bavorovem, které nezvládly své zápasy.

Jan Kouba (FC Vlachovo Březí): Svými zákroky pomohl Vlachovu Březí k vítězství 1-0 nad Bělčicemi a přidal tak druhé čisté konto v sezóně.

Miroslav Vítovec (SK Vacov):Obránce týmu z Vacova odehrál slušný zápas a pomohl s celou obranou k nule na kontě vstřelených gólů Dražejova. Domácí vyhráli nakonec 3-0.

Rudolf Kalčík (FC Vlachovo Březí): Jistota v obraně Vlachova Březí. Řídil obranu domácích v zápase proti týmu z Bělčic a sám přidal mnoho vyhraných osobních soubojů, kterými přispěl k výhře nováčka.

Michal Kokrda (TJ Sokol Střelské Hoštice): Kapitán a stoper Střelských Hoštic pomohl svoji defenzivní hrou k obratu v zápase proti Husinci.

Jakub Bízek (FC Vlachovo Březí):Středopolař z Vlachova Březí podtrhl svůj dobrý výkon v nedělním zápase brankou na 1-0 proti Bělčicím. Tato branka se ukázala být jako vítězná.

Petr Hájek (SK Slavoj Volyně): Záložník Slavoje z Volyně už v sedmnáct vteřin po začátku zápasu otevřel skóre proti B týmu Tatranu na 1-0. Do poločasu přidal ještě asistenci na vítěznou branku Temňáka, na kterou už hosté nezareagovali.

Václav Křivanec (TJ Sokol Střelské Hoštice): Střídající hráč Střeleckých Hoštic nastoupil do hry v 57. minutě. Nejdříve se uvedl žlutou kartou a následně v 81. minutě rozhodl zápas brankou na 3-2 a dokonal obrat Hoštic nad Husincem.

Štěpán Fábera (FC Znakon Sousedovice): Střední záložník Sousedovic předvedl výborný výkon jak dopředu, tak i dozadu a pomohl velkou měrou k výhře zatím neporažených Sousedovic nad Chelčicemi.

Václav Cais (TJ Slavoj Husinec): Hráč Husince zařídil svými dvěma góly vedení 2-0 pro svůj tým proti Střeleckým Hošticím. Bohužel pro Slavoj ale Hoštice zápas otočili a nakonec zvítězili 3-2.

Jiří Brabec (SK Slavoj Volyně): Útočník Volyně při prvním gólu Volyně obral hostující obranu o míč a našel Hájka, který skóroval. Sám pak zvýšil náskok Slavoje na 2-0, když nadvakrát proměnil pokutový kop.

Antonín Bujok (SK Vacov): Druhý dvougólový hráč v sestavě kola. Dvakrát se hráč Vacova trefil do branky Dražejova a pomohl k vítězství 3-0.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 05.09.2022 15:21 do 07.09.2022 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.