SESTAVA KOLA - 16.kolo Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. A, 2021-2022

Datum kola: 09.04.2022

0

Šestnácté kolo se neslo ve znamení gólových hodů, které pochopitelně předurčuje k výběru spíše ofenzivní hráče, jenž své defenzivní kolegy zanechali v takovém stínu, že najít jich dostatečný počet bylo skoro nemožné. Vyhrát ale nakonec může i nyní kterýkoliv z hráčů ve výběru, záležet bude znovu na vás, nakolik své favority podpoříte. Hlasujte až do středečního poledne.

V brance svůj tým několikrát podržel Ladislav Nechvátal z Nových Hodějovice a vychytal tři body proti Dívčicím. V obranné trojici máme Romana Brouska z Kamenné, matadora Vladimíra Lisnera z Mokrého, který svým výkonem pomohl k remíze s mládskou rezervou a Ondřeje Kaše z Lipí, který svou brankou načal bezzubé Chrášťany. Záložní řadu tvoří autor jedné ze sedmi branek Petr Chroustovský z Včelné, Jakub Červonyj z Kamenného Újezdu vstřelil dvě branky, bohužel to stačilo jen na remízu s Lišovem, skvšlý výkon podal Adam Cihlář z Lipí a Radim Štoš z Týna, který přišel vypomoct z "A" týmu a vstřelil jednu branku a jednu také připravil. V ofenizivě máme autor jedné branky Víta Šálka z Včelné, Romana Valíčka z Kamenné, který vstřelil hattrick do sítě Černého Dubu a Jiřího Trachtu z Nových Hodějovic, který svou rychlostí dělal problémy Dívčicím a vstřelil dvě branky. 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 11.04.2022 23:17 do 13.04.2022 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.