SESTAVA KOLA - 10.kolo Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2021-2022

Datum kola: 17.10.2021

0

Kdo ovládne anketu hráč kola tentokrát?

Mirovice proti Velešínu nepřesvědčily, ale tři body na své konto získaly, což je pro ně to hlavní. Čistým kontem k tomu přispěl zkušený gólman Zdeněk Čejdík.

 

V obraně jsou čtyři střední obránci. Nová Ves výkonem kola uspěla na půdě silných Semic, defenzivě velel Petr Boháč. Kaplický kouč zase doporučil Vojtěcha Čutku, ten se vrátil do sestavy po zranění od domácího zápasu s Mirovicemi a svým výkonem se podílel na druhé nule v sezóně, což byl základ pro zisk tří bodů. Michal Uhlík, hráč posledního kola, obhájil post v sestavě kola díky brance, kterou rozhodl po rohovém kopu utkání s Roudným. Jeho tým navíc neinkasoval. A Vodňany zase za výhrou 2:0 se Čkyní dovedl výborným výkonem Milan Brož.

 

Marek Kodras získává nominaci za svou branku do sítě Netolic a také tak trochu za unikátní komentáře, které připravuje pro fotbalunas.cz k jednotlivým zápasům. Vimperk se ve středu zálohy mohl spolehnout na Ondřeje Roda, který navíc přihrál na jediný gól utkání. Petr Graman přispěl k výhře Nové Vsi založením akce před prvním gólem.

 

Roman Žurek zaměstnával obranu Plané, dočkal se gólu z penalty, na další nahrál a byl mužem zápasu. Zbyněk Holý hrál výborně, dal gól a na poslední gól asistoval (byť sudí mu jej v oficiálním zápise chybně připsali jakožto střelci). A naše divoká karta - trenér Jaromír Plocek sice vyzdvihl výkon svého stopera Brože, ale za to, že v šestačtyřiceti letech v 79. minutě nastoupil a po chvíli pojistil gólem výhru Vodňan, si uznání zaslouží.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 19.10.2021 07:55 do 20.10.2021 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.