SESTAVA KOLA - 5.kolo Karlovarský | 1.A třída , 2021-2022

Datum kola: 11.09.2021

0

Je tu sestava 5.kola 1.A třídy, do které se dostalo několik velice zvučných jmen! Do středečního poledne máte možnost rozhodnout o nejlepším hráči kola, se kterým se následně můžete těšit na rozhovor!

Výběr načíná Jan Kasl z Březové. Jeho celek na výhru sice nedosáhl, ale upřímně, nebýt Kasla, byla by utrpěná prohra mnohem vyšší. Své obranné povinnosti si i přes dvě obdržené branky plnil kapitán Lokte Zdeněk TruhlářJan Bufka spolu se Zdeňkem Rakašem zazářili v utkání pro chebské Hvězdě, 20letý Rakaš se navíc blýskl dvěma brankami. Z Mariánských Lázní se do sestavy probojovali David Šlajs, který se kromě poctivého výkonu blýskl brankou, a mladičký Adam Bártl, který hýřil aktivitou po celé utkání. Lukáš Vlk z Hvězdy Cheb byl asi jediným pozitivem na výkonu svého týmu a jako kapitán tak šel hráčům skvělým příkladem. Na body to ale nestačilo. Ondřej Harasiewicz si připsal svůj debutový start za Pilu a neúnavný výkon podpořil důležitou brankou. Vysokou výhru Ostrova dirigovali především Tomáš Váňa a kapitán Filip Tomáň, kteří se oba blýskli dvěma brankami. Výběr uzavírá kraslický Lukáš Větrovec, který nastoupil do utkání až ve druhé půli ale právě jeho branka znamenala výhru Kraslic nad Dvory, které prohrály po neuvěřitelných 693 dnech.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 14.09.2021 10:19 do 15.09.2021 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.