SESTAVA KOLA - 5.kolo Karlovarský | 1.B třída , 2021-2022

Datum kola: 11.09.2021

0

Je tu sestava 5.kola 1.B třídy, do které se dostalo několik velice zvučných jmen! Do středečního poledne máte možnost rozhodnout o nejlepším hráči kola, se kterým se následně můžete těšit na rozhovor!

V sestavě máme hned dva zástupce Dolního Žandova, Dominika Maška, který byl naprosto stěžejní v brance a v podstatě svému týmu vychytal tři body proti Plesné, a Oleksandr Nazarenko, který při svém letošním debutu vstřelil dvě veledůležité branky. Spousta jmen zářila v utkání mezi domácí Lipovou a Sokolovem. Jiří Žahourek podal na stoperském postu skvělý výkon a přes jeho tvrz se hosté prosadili pouze jednou, kapitán Dan Čížek vzal zodpovědnost na sebe, když ke skvělému výkonu přidal výstavní trefu z 20 metrů. Na druhé straně hráli skvěle posily z A týmu, Stan Nutsu, který vstřelil druhou ze dvou branek v zápase, když natáhl ke střele ze 30 metrů, a Martin Olah, který svou šikovností neustále trápil domácí obránce. Za Sedlec tu máme Adama Irovského, jehož tým sice na body nedosáhl, ale Adam byl po celé utkání aktivní a i přes vlastní branku se za svůj výkon rozhodně nemusí stydět. Daniel Draksl z Aše se ukázal jako správný kapitán a svůj vůdcovský výkon okořenil důležitou vstřelenou první brankou utkání. Z královského Poříčí se do naší sestavy probojovali Josip Elijáš, hrající trenér, který se ukázal býti klíčovým, když vstřelil dvě branky, a Jan Jiráček, který měl v utkání poslední slovo a hlavičkou, která již léta po facebooku, uzavřel na 4:2. Náš výběr uzavírá Václav Panuška, stěžejní hráč Plesné, která sice na body nedosáhla, Václav svým výkonem ale opět oslnil a připsal si navíc i jedinou vstřelenou branku svého týmu.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 14.09.2021 09:27 do 15.09.2021 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.