SESTAVA KOLA - 4.kolo Jihočeský | 1.B třída sk. D, 2021-2022

Datum kola: 05.09.2021

0

I po čtvrtém odehraném kole máme v 1. B třídě skupině D stále tři stoprocentní týmy - Neplachov, Třebětice a Studenou. Tyto tři týmy už si stihly vypracovat pětibodový náskok na čtvrtý Suchdol nad Lužnicí. Na opačném pólu tabulky jsou stále bez bodu České Velenice, na první vítězství čekají i Lomnice nad Lužnicí a Buk.

Josef Flaška – třeboňský brankář předváděl dobré výkony i v minulých kolech, ale až nyní proti Českým Velenicím stačily na tři body.

 

Lukáš Makovička – obránce Studené pomohl svému týmu nejen kvalitním defenzivním výkonem, ale i jednou vstřelenou brankou do sítě Ledenic.

 

Matěj Blažek – mladičký stoper třeboňského B týmu se velice kvalitním výkonem podepsal pod první vítězství svého týmu v sezóně v poměru 2:1.

 

Karel Voldán – hornožďárský obránce startoval zápas na kraji, po červené kartě svého spoluhráče se přesunul na stopera. Gólem zpoza vápna načal vydařený obrat svého týmu proti Dolnímu Bukovsku.

 

Milan Novotný – rychlonohý třebětický fotbalista přispěl bilancí jednoho gólu a jedné asistence k výhře svého mužstva nad Olešnicí.

 

Jan Kubinec – kapitán Horního Žďáru odehrál ve středu zálohy výborný zápas. Neúnavně zásoboval své spoluhráče a strhl celé oslabené mužstvo k obratu skóre.

 

Vojtěch Habr – střední záložník a kapitán Třebětic vstřelil dvě branky při vítězství svého týmu proti Olešnici.

 

Tomáš Hindy – neplachovský krajní záložník pečetil brankou vítězství svého týmu proti Kardašově Řečici. Na kraji hřiště předvedl opět velmi vydařený výkon.

 

Jiří Havel – novobystřický útočník dal dva góly, kterými podpořil svůj tým při výhře v poměru 4:2 nad Bukem.

 

Libor Dvořák – tradiční člen nejlepší sestavy kola. Útočník Studené opět pomohl týmu dvěma brankami k vítězství, tentokrát proti Ledenicím.

 

Martin Dušák – neplachovský hráč dokázal dvakrát skórovat, čímž se podílel na výhře svého týmu proti Kardašově Řečici.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 07.09.2021 09:32 do 08.09.2021 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.