SESTAVA KOLA - 2.kolo Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2021-2022

Datum kola: 22.08.2021

0

Hlasujte v sestavě kola I.A třídy sk. A. Kdo získá nejvíce hlasů, s tím přineseme rozhovor!

Petr Miklas byl dle slov zástupců Čkyně tím mužem, který zařídil, že jeho tým prohrál na hřišti favorita z Roudného jen 0:1. 

 

Nová Ves vynulovala Netolice a součástí bezchybné obrany byl Daniel Pech, který předvedl velmi kvalitní výkon. Roudné se prezentovalo kvalitním týmovým výkonem, Čkyni sice porazilo jen o jednu branku, ale obrana v čele s vynikajícím stoperem Pavlem Cepákem a bekem Zachařem soupeře prakticky k ničemu nepustila.

 

Útočník Matěj Markes je teprve devatenáctiletou posilou Nové Vsi, ale ukazuje, že po příchodu z Roudného bude hrát v novém týmu důležitou roli. Proti Netolicím nahrál na všechny tři branky svého týmu. Luděk Zborník stál zrodu většiny gólových semických akcí, které deklasovaly tým prachatického béčka (a jeden gól sám dal). Jeho spoluhráč útočník Marek Valach nasázel rovnou hattrick! Matěj Štochl se trefil i ve druhém kole, tentokrát hned dvakrát do sítě Kaplice, ale na body to nestačilo.

 

A to i kvůli tomu, že opět zářil Petr Gutheis, kaplická posila se trefila tentokrát dvakrát, jednou gólově asistoval a byl nejaktivnějším hráčem na hřišti. Jakub Píša se svým útočným kolegou Lorencem si vysloužili pochvalu od trenéra Plocka, jednaticetiletý hráč obstaral důležitý gól na 1:1. Jiří Šemro je druhým hráčem víkendu, který nastřílel hattrick, když třikrát pokořil gólmana Formánka.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 24.08.2021 10:14 do 25.08.2021 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.