Pivovary Lobkowicz SESTAVA PODZIMU - Divize A, 2020-2021

Datum kola: 01.11.2020

0
Hlasujte pro svého oblíbence a dotlačte ho na stupně vítězů. Partner ankety Pivovary Lobkowicz připravil bedny piva pro ty nejlepší.

Připravili jsme sestavu podzimní části Divize A, která z důvodu pandemie stihla oderát pouze osm. Zastoupení v nejlepší jedenáctce má deset týmů. Pojďme se nyní kouknout, kdo byl nominován. 

Brankář

 

Hořovice se sice nachází na předposlední příčce, avšak výkony brankáře Nováka dávají středočeskému týmu naději. Nebýt jeho, zřejmě by cifra obdržených gólů byla mnohem vyšší. 

 

Obrana

 

Do tříčlenné obrany jsme zařadili Jana Chotovinského, který v dresu Lomu podává stabilní výkony a i jeho zásluhou je jihočeský nováček v popředí tabulky. Nominaci si zasloužil i Lukáš Brotánek. Kapitán Sedlčan drží obranu a je jasným lídrem sestavy Tatranu. Tuto zkušenou dvojici doplňuje Michael Amaglo, jenž odvádí v dresu Jindřichova Hradce vynikající práci a útočníkům soupeře málokdy něco dovolí.

 

Záloha

 

Vybrat hráče do záložní řady byl náročný oříšek. Dobré výkony v dresu Rokycan odvádí Jan Procházka, který svými góly táhne svůj tým. Z Doubravky se do sestavy dostal Dušan Künstner. Drobnější rychlonohý hráč je pro soupeře velmi nepříjemný a patří k tahounům svého týmu. Zkušenost do řady tvořivých hráčů přidá Zdeněk Sláma. Sice se jeho Cheb nachází momentálně na poslední příčce, ale jeho výkony jsou fantastické a bez debat patří k nejlepším hráčům soutěže. Posledním nominovaným je Jindřich Kadula, který hájí barvy Katovic. Někdejší ligový fotbalista se ve své domovině opět našel a jihočeský tým se o jeho kvalitu nyní opírá.

 

Útok

 

Ofenzivní trojici tvoří střelci. Tomáš Arzberger vede tabulku střelců a i díky němu jsou Přeštice neohroženým lídrem Divize A. Martin Toman letos táhne Jindřichův Hradec střelecky a je jedním z důležitých článků trenéra Romana Lukáče. Dynamo má svého zástupce v Jakubu Matouškovi, který svými brankami pomáhá mladému českobudějovickému celku. 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 04.11.2020 12:00 do 16.12.2020 22:00

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.