Pivovary Lobkowicz SESTAVA PODZIMU - Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. A, 2020-2021

Datum kola: 01.11.2020

0

Hlasujte pro svého oblíbence a dotlačte ho na stupně vítězů. Partner ankety Pivovary Lobkowicz připravil bedny piva pro ty nejlepší.

Osm kol III. třídy je za námi. Po neúplném podzimu, který předčasně ukončila druhá vlna koronaviru a před zimní přestávkou se dostali do výběru nejlepších hráčů podzimu zástupci Lipí, Kamenného Újezdu, Včelné, Mokrého, Nových Hodějovic a Dívčic.

BRANKÁŘ:

Vitalii Zhukov (TJ Mokré) - v zápasech, kdy nastoupil až na jeden menší výpadek s Vrábče svůj tým vždy výrazně podržel a byl oporou zadních řad, nejpovedenější zápas sehrál proti Lipí, kdy měl největší zásluhu na první bodové ztrátě dosavadního suveréna soutěže.

OBRÁNCI:

Martin Samborský (Sokol Kamenný Újezd) - naprostá spolehlivost na krajním obránci. Práce při rotaci v záloze a podpora útoku. Přidal dva góly. Tvrdost nesmlouvavost v soubojích. Výborná defenziva. Přístup a nasazení.

Tomáš Jordán (SK Včelná) - připravil hodně branek svým spoluhráčům, od té doby co hraje stopera se markantně zlepšila defenzivní činnost a rozehrávka.

Petr Janovský (Nové Hodějovice) - i v jeho pokročilém věku pořád patří k oporám. Sice vypustil dva zápasy, aby se mohl z obrany posunout do zálohy, což tedy je mínus. Plusem je, že v některých zápasech se dobře pere nejen s věkem, ale i s horší předzápasovou životosprávou. Klobouk dolů. 

ZÁLOŽNÍCI:

Petr Štumbauer (TJ Mokré) - kapitán Mokrého podával po celý podzim stabilní a konzistenční výkony, na hřišti vždy patřil k nejlepším a svým přístupem a nasazením šel spoluhráčům příkladem, vstřelil několik důležitých branek a ač je záložník, je nejlepším střelcem mužstva.

Jakub Červonyj (Sokol Kamenný Újezd) - stabilní výkon na postu defenzivnejšího záložníka. Jistota při rozehrávce a obranné činnosti. Zároveň dokázal podpořit ofenzívu. Odehrál téměř všechna utkání a to s velkou chutí do hry. Letos přidal i bojovnost. 

Jan Gruber (SK Včelná) - nejlepší střelec svého týmu s osmi trefami, v každém zápase svým skvělým výkonem připraví i spoustu brankových příležitostí pro své spoluhráče.

Tomáš Carda (Nové Hodějovice) - nominoval se sám, za dobrou statistiku 5+2. Kdyby prý dostával míče od zálohy a obránců, měl by gólů mnohem více, prostě na něj tým nepracuje, jak by potřeboval. Jinak je nejlepší o parník, minimálně dle svých slov.

ÚTOČNÍCI:

Ondřej Wegenkittl, Pavel Mizera (Sokol Lipí) - král asistencí a druhý nejlepší střelec Lipí. Po boku se zmiňovaným Pavlem Mizerou se staly jedním z nejnebezpečnějších útoků III. třídy.

Michal Ježek (TJ Dívčice) - nejlepší střelec soutěže s devíti zásahy táhl svůj tým, bohužel z toho nebylo nijak skvělé umístění v tabulce.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 04.11.2020 12:00 do 16.12.2020 22:00

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.