Pivovary Lobkowicz SESTAVA PODZIMU - Karlovarský | Karlovy Vary | Okresní přebor , 2020-2021

Datum kola: 01.11.2020

0

Hlasujte pro svého oblíbence a dotlačte ho na stupně vítězů. Partner ankety Pivovary Lobkowicz připravil bedny piva pro ty nejlepší.

Přinášíme Vám sestavu podzimu! Jelikož už nás v letošním kalendářním roce více zápasů nečeká, můžeme se alespoň vrhnout do výběru toho nejlepšího hráče za celý podzim! Hlasovat můžete každý den od 4.11. až do 16.12. a pro ty nejlepší z celé republiky máme nachystané basy piva od pivovaru Lobkowicz! Tak neváhejte a vyberte si svého vítěze. Nezapomeňte, že registrovaní členové mohou hlasovat každou hodinu, neregistrovaní potom každých 24 hodin! Kromě hráčů v naší fotogalerii naleznete i ty nejlepší fotografie, které se v podzimní části okresního přeboru třídy urodily.

V brance je Petr Strejc z Bochova, zkušený gólman, který má zatím velice dobrou bilanci 12 branek z 8 utkání a i díky němu má Bochov 13 bodů.

 

V obraně stojí Radek Štěpán z Kolové, skvělý obránce, který má velkou zásluhu na pouhých 11 obdržených brankách svého celku. Vedle něj je Lukáš Havel z Březové, taktéž skvělý obránce. Třetím do party je Josef Chrenák, kapitán týmu TJ Sokol Útvina, který zatím suverénně kráčí soutěží a ze sedmi utkání má 21 bodů. 

 

Záložní řadu načíná Petr Krejsa ze Sedlece, který kromě své kreativita přispívá i střelecky, v 8 utkáních vstřelil již 6 branek. Dalším je Tomáš Günther z Jáchymova, nesmírně šikovný středopolař, který dokáže zahrát uprostřed zálohy i na jejím kraji a neztratí se ani v útoku. Když má svůj zápas, vyčnívá nad všemi ostatními. Předposledním záložníkem je Patrik Aubrecht, který hájí barvy Bečova. Aubrecht má obří podíl na dosavadním úspěchu svého celku, který se nachází na 4. místě, jakožto nejlepší střelec soutěže má na kontě již neuvěřitelných 13 branek. Kdo ví, o kolik pozic níče by byl bez svého klenotu. Posledním členem záložní řady je Marek Hůlka z Božičan. Kapitán svého celku hraje ve skvělé formě a díky jeho kreativitě se Božičany nachází na slušném 6. místě. 

 

V útoku je Daniel Klimm z Perninku, velice talentovaný fotbalista, který by s trochou píle mohl dominovat celému OP. Zatím vstřelil 6 branek, což je skvělý počin, pro svůj tým je však přínosem především herně. Vedle něj stojí Jakub Gábner z Kolové, kapitán druhého celku tabulky, který má na kontě již 11 přesných zásahů a táhne tak svůj tým. Poslední člen sestavy se jmenuje Michal Diviš, útočník Útviny, který je pro soupeře neustálou hrozbou, v sezóně se prosadil již 7krát.

 

 

Znovu připomínáme, že hlasovat můžete až do 16.12.2020. Pokud jste registrovanými členy, hlasovat můžete každou hodinu a pokud ne, hlasovat můžete 1x denně. Také se nezapomeňte podívat do fotogalerie, kde kromě fotek nominovaných hráčů najdete i ty nejlepší záběry ze soutěže za celou podzimní část! Za asistenci s vytvořením sestavy děkuji Petru Šikýřovi, za veškeré fotografie děkuji Jardovi Doležalovi a celku TJ Jáchymov. 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 04.11.2020 12:00 do 16.12.2020 22:00

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.