SESTAVA KOLA - 8.kolo Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2020-2021

Datum kola: 10.10.2020

0

S nejvyšší pravděpodobností poslední podzimní sestava kola. Věříme, že v top jedenáctce objevíte svého favorita, kterého podpoříte. Hlasovat je možné do středy, do 12:00 hod.

V brance si své místo vychytal roztocký Michal Gloser, který několika povedenými zákroky dopomohl svému týmu k další výhře. Ve mšeckém dresu se velmi dařilo Tomáši Janouškovi, který svůj precizní výkon podtrhl krásným gólem. Další obránce, který si připsal gól, je luženský Daniel Kopernický. Právě on byl jedním z těch, kteří nejvíce čelili lišanskému náporu a pomohl svému týmu alespoň do penaltového rozstřelu. Roztocká defenziva má svého šéfa, kterým je bezpochyby Zdeněk Špimr. Další dobrý zápas od tohoto zkušeného fotbalisty. Poslední, kdo uzavírá obranou čtyřku, je Václav Zuska z Městečka.

 

V záložní řadě má své místo Jiří Kapek, který předvádí pravidelně vyrovnané a velmi dobré výkony. V tomto kole se radoval z jedné branky. Velmi důležitá proměněná penalta Michala Fojtíka znamenala pro Senomaty tři body, ke kterým velezkušený a nadstandardní fotbalista pro tuto soutěž pomohl velkou zásluhou. Jakub Kučera se posunul z pozice stopera do středu zálohy a celý střed hřiště patřil jemu. Mšec i díky jeho výkonu brala plný počet bodů.

 

Z obrany do útoku? Žádný problém. Přesně tohle si říká Jaroslav Haifler, kterému přesun do ofenzivních řad nečiní žádný problém. Spolupráce s ofenzivním parťákem Danielem Roušavým mu svědčí, nyní z toho byl hattrick! Stejný počet branek má na kontě Jakub Číhař. Pohybem na hřišti velmi šetří, ale když se dostane k míči, soupeř má zaděláno na problém. Poslední místo v top jedenáctce si vybojoval dvěma góly luženský Radek Pokorný, další velezkušený a chytrý fotbalista.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 12.10.2020 21:23 do 14.10.2020 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.