SESTAVA KOLA - 4.kolo Středočeský | 1.B třída sk. A, 2020-2021

Datum kola: 12.09.2020

0

Další kolo je za námi a s tím přichází sestava kola. Místa jsou bohužel omezená, určitě by si zasloužilo i více hráčů své místo v sestavě. Věříme, že se v sestavě nachází Váš favorit a právě Vy čtenáři, se můžete zasloužit o to, aby se Váš oblíbenec stal hráčem kola. Stačí pro něj jen hlasovat!

Adam Beneš ( Tj Tatran Rakovník B ) - Mezi tři tyče se postavil mladý gólman z Tatranu, byť tomu výsledek nenapovídá tak své místo si vysloužil. Nebýt jeho zákroků, gólů by bylo určítě víc.

 

David Viduna ( Sokol Hostouň B ) - Prvním obáncem je, obránce Hostouně, který si svý výkonem řekl o místo v sestavě. Byl to právě on, kdo otevřel skóre zápasu a nakopl tak svůj tým, k výhře.

 

Ondřej Jireček ( FK Rudná ) - Své místo si vysloužil právem, byť je mladý na hřišti si počíná jako mazák. Vyhrával v utkání spoustu důležitých soubojů, především těch vzdušných.

 

Vít Kopečný ( AFK Loděnice ) - Třetím obráncem je krajní obránce z Loděnic, který i z postu levého beka, dost zaměstnával obranu Kladna. Svou práce samozřejmě odvedl i směrem dozadu.

 

Dominik Varyš ( Tj Baník Lubná ) - Rychlonohý hráč, se kterým měla obrana Vinařic po celý zápas značné problémy. Nakopl svůj tým první brankou, která velmi napomohla k vítězství Lubné.

 

Marek Kučera ( Tj Tatran Rakovník B ) - Dlouholetá opora Tatranu, si i přes nepřiznivý výsledek vysloužila svým výkonem, místo v sestavě. V zápase sám gól vstřelil a byl i nadále nebezpečný. V sestavě kola, tak dělá kolegu svému spoluhrači z Tatranu Benešovi.

 

Tomáš Čapek ( SK Kladno B ) - Dalším záložníkem je mladý, talentovaný hráč z Kladna. Ač jeho tým prohrál, tak na hřišti hýřil pohybem a občas se blýskl zajímavým nápadem. Byl označen jako nejvíce nebezpečný hráč na hřišti. Proto má své místo v sestavě.

 

Michal Kratochvíl ( Sokol Hostouň B ) - Dalším mladíkem v sestavě je záložník Hostouně, který bude v sestavě kola dělat kolegu svému spoluhráči Vidunovi. Rychlý záložník si v zápase připsal dva góly. A výrazně se tak podepsal pod výhru svého týmu.

 

Tomáš Korčák ( FC 05 Zavidov ) - Kapitán celku okolo trenéra Devery. Hráč na kterého se může Zavidov vždy spolehnout, svými góly vždy tým táhne. V zápase si připsal dva góly, a i nadále byl hrozbou pro obranu Jedomělic.

 

Marek Kaucký ( FK Rudná ) - Kapitán Rudné, si v zápase připsal dva góly. V zápase hrozil především svojí rychlostí, z čehož nakonec jeho tým vytěžil tři body.

 

Milan Hrudka ( AFK Loděnice ) - Opět tu máme dvougólového střelce, kterým je útočník z Loděnic. Svými zásahy otevřel skóre zápasu a dostal svůj tým do dvoubrankového vedení.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 14.09.2020 22:24 do 16.09.2020 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.