SportFotbal SESTAVA PODZIMU - Jihočeský | Krajský přebor , 2019-2020

Datum kola: 26.11.2019

0

Podzimní část KP je minulostí a nastal čas průběžného bilancování. Volba ideální jedenáctky podzimu je nedílnou součástí tohoto ohlédnutí za odehranými 15 koly. Oslovili jsme trenéry všech mančaftů, aby dle svého nejlepšího uvážení nominovali svého nejlepšího hráče. Mnohdy měli složitou úlohu, neboť jejich tým stojí na více individualitách a vybrat jen toho jediného lze jen stěží. Ze všech nominací nakonec vykrystalizovala níže uvedená jedenáctka. Lze v ní najít očekávaná jména, ale i hráče, o kterých se třeba tolik nepíše, ale pro svůj tým jsou naprosto nepostradatelní. Takové už kolektivní sporty jsou, že ti nejlepší pro své výkony potřebují dokonalý servis svých spoluhráčů a kamarádů, jedni bez druhých se neobejdou. Rozhodněte tedy sami, kdo si podle vás zaslouží ocenění hráče podzimu.

Partnerem ankety je největší fotbalová speciálka SportFotbal.cz, která připravila parádní odměny pro tři nejlepší.

Brankář

Michal Trnka (Slavoj Český Krumlov) -  jednička v bráně Českého Krumlova. Krumlovští se mohou pochlubit nejlepší defenzivou v KP a výraznou měrou k tomu přispěl M. Trnka šesti vychytanými nulami. V tomto ohledu je mezi brankáři nejlepší.

 

Obránci

Martin Popelka (SK Jankov) -  rychlý, důrazný v soubojích a výborný při standardních situacích. S kolegou Františkem Loškem patří mezi nejlepší stoperskou dvojici v soutěži, o čemž svědčí počet inkasovaných branek týmu. Navíc hraje velice slušně, na defenzivního hráče jedna obdržená žlutá karta mluví za vše. A když je potřeba, platný dokáže být i v ofenzivní činnosti. Odehrál všechny zápasy a téměř stoprocentní docházku má i v tréninkovém procesu. Aktuálně bychom jeho schopnosti na hřišti těžce nahrazovali.

Radek Vojta (FK Protivín) – Protivínské lze označit za překvapení podzimní části a bylo velmi těžké z celého týmu vybrat jen jednoho hráče. Nakonec volba padla na možná nenápadného člena týmu, ale o to platnějšího. Je to jedna z osobností týmu a pilíř obranných řad. Dále byl nominován i za jeho stabilní výkonnost a profesionální přístup v přípravě.

Jakub Kalášek (FK Olešník) – v nabitém týmu půlmistra by se jen těžko hledala jedna výrazná osobnost. Trenér Chlumecký nakonec nominoval tohoto hráče a je asi dobře, že fotbalová veřejnost pozná, že za úspěchem tohoto týmu nestojí jen hvězdy KP, jako třeba D. Lafata či S. Rožboud, ale i takoví pracovití hráči, bez kterých se žádný tým nemůže obejít. Dle trenérových slov je Kalášek spolehlivý stoper s kvalitní rozehrávkou. Neprohraje hlavu, je mu jedno jestli levá nebo pravá, umí rozdat rány, ale i přijmout. Super kluk do party.

 

Záložníci

Josef Komárek (ZVVZ Milevsko) – jedna z hlavních osobností KP. Špílmachr, který by se neztratil v žádném týmu KP a dost možná by byl platný i ve vyšší soutěži. Trenér Strnad o něm tvrdí, že je to rozdílový hráč na tuto soutěž a výborný kluk.

David Bálek (FK Junior Strakonice) – mladíci ze Strakonic neměli zrovna ideální start do soutěže a i momentální postavení v tabulce není zrovna lichotivé. Nicméně jejich výkony v závěru podzimu naznačovaly, že se s nimi musí rozhodně počítat, pokud tedy na jaře naváží na svou výkonnost. Bálek je nepostradatelným členem týmu a jeho výkony mají stoupající kvalitu. Jde o kreativního záložníka s dobrou střelou.

Michal Kůst (TJ Blatná) – Blatenští zažili doslova hororový podzim a na jaře se rozhodně budou chtít poprat o zachování účasti v soutěži. Michal odehrál jarní část v Lomu u Tábora, a kdyby u něho nenastaly změny v zaměstnání, minimálně ještě tento podzim by tam odehrál. Takto jsme se nakonec dohodnuli s Lomem, že bude opět působit doma v Blatné, kde bydlí. Pro nás to je klíčový hráč díky svým základům, které má a i díky zkušenostem z absolvování fotbalové akademie mládeže Dynama. Je šikovný na balonu, dynamický, důrazný v osobních soubojích a především hodně rychlý.

Marek Sedláček (FK Lažiště) – Nováček nevstoupil do sezóny vůbec špatně a i když se mu poslední zápasy ne zcela vydařily, může být se svým účinkováním spokojen. Sedláček je naprosto nepostradatelným členem týmu a jeho 13 vstřelených branek z pozice záložníka hovoří za své. Dle slov trenéra jde o hráče, který svými schopnostmi převyšuje úroveň KP. Tak se necháme překvapit, kam ho jeho fotbalový osud zavede.

 

Útočníci

Jan Šindelář (SK Rudolfov) – Rudolfovští se v závěru podzimní části trošku, po ne příliš povedeném průběhu soutěže, zmátořili a dokázali bodovat se silnými soupeři. V posledním zápase dokázali získat bod na hřišti silného Protivína, když rozhodně nebyli horším celkem. Honza je výraznou osobností svého týmu, Je to hrotový soubojový útočník, jeden z nejlepších hlavičkářů v krajském přeboru, silný bojovník, udrží hodně balónů.  

Jakub Říský (TJ Osek) – Osek zažívá rozporuplnou sezónu, kterou provází zejména herní výkyvy. Jeden zápas odehrají naprosto nadstandardně a v dalším tápou. Osečtí se mohou opřít o duo Honza Hoch a Kuba Říský. Nakonec volba na Kubu Říského, který se s 12 zásahy drží v popředí tabulky střelců.

David Neužil (TJ Sokol Lom) – Fotbalisté Lomu zejména v závěru podzimní části ničili jednoho soupeře za druhým a výraznou měrou se na tom podílel právě snajpr Neužil, který s neuvěřitelnými 21 zásahy bezkonkurenčně vévodí tabulce střelců. V řadách Sokola je mnoho individualit, které by si své místo v ideální jedenáctce určitě zasloužili. Vzpomeňme třeba oporu zadních řad Miroslava Jelena či špílmachra týmu Jana Šimáka. Ale dechberoucí výkony Davida Neužila nakonec převážily nominaci na jeho stranu.

 

Za poskytnutí vybraných snímků děkujeme Danovi Pekařovi!




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 13.11.2019 20:00 do 15.01.2020 20:00

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.