SportFotbal SESTAVA PODZIMU - Středočeský | Krajský přebor , 2019-2020

Datum kola: 20.11.2019

0

Zde je sestava celé podzimní části a Vy máte před sebou jednoduchý úkol, hlasovat pro Vašeho favorita. Tak s chutí do toho!

Partnerem ankety je největší fotbalová speciálka SportFotbal.cz, která připravila parádní odměny pro tři nejlepší.

 

Ondřej Bartoš (Dobrovice) - V zápasech předvádí velké věci, téměř v každém zápase patří k nejlepším hráčům svého týmu, dokáže pochytat i nemožné. Právě díky jeho výkonům v brance je Dobrovice po podzimu na šestém místě.

 

Michal Bureš (Klíčany) - Obrana Klíčan je nejlepší z celé soutěže, inkasovali pouhých třináct branek, zkušený hráč řídí defenzivní činnost na výbornou.

 

Jakub Vaníček (Komárov) - Z pozice stopera má hodně ofenzivní úkoly, umí se dostávat do šancí. Několikrát se objevil v sestavě kola a hlasování také ovládl. Nováček soutěže má skvělou defenzivní činnost, druhou nejlepší obranu společně s Nespeky.

 

Martin Burian (Nespeky) - Ač se Nespekům příliš nedaří, tak obranu mají jako každý rok výbornou. To ukazuje pouhých šestnáct inkasovaných branek za podzim.

Adam Kraus (Klíčany) - Hraje s obrovskou chutí, roste zápas od zápase. Navíc jeho týmu se dař, dává góly, připravuje velké množství šancí.

 

Pavel Slánský (Klíčany) - Druhý nejlepší střelec týmu po Jeslínkovi, na svém kontě má 8 branek a i díky němu jsou Klíčany po podzimu na prvním místě.

 

Tomáš Fabián (Kosmonosy) - Velká posila a obrovská osobnost, patří k nejlepším hráčům celé soutěže.

 

Jan Mojdl (Komárov) - Dokázal se prosadit sedmkrát, pro ofenzivu svého týmu velmi podstatný hráč, který se dokáže uvolnit přes protihráče. Navíc umí dávat i góly.

 

Jakub Trpišovský (Poříčí) - Tento obávaný kanonýr je po podzimu na druhém místě v tabulce střelců s 15 góly. V každém zápase se dokáže dostat do velké šance, navíc je umí i proměnit.

 

Jan Jícha (Velim) - Nejlepší střelec soutěže s 19 góly si místo v sestavě kola jednoznačně zaslouží. Navíc přidává i asistence. Klíčová osoba z pohledu Velimi.

Nedeljko Miškovic (Tuchlovice) - Mladý střelec, který má velký potencionál. Navíc na podzimu nasázel 14 branek z celkového počtu dvaceti jedna celého týmu. V jednom zápase se mu dokonce povedlo.

 

Náhradníci:

 

Brankáři: Martin Šimek (Tuchlovice), David Hejcman (Komárov), David Václavík (Poděbrady), Jan Fiala (Klíčany), Lukáš Vašák (Hvozdnice)

 

Obránci: Jan Bežó (Komárov), Michal Krimlák (Klíčany), Jiří Petrů (Velim), Pavel Klain (Dobrovice), Zdeněk Hašek (Poříčí), Lukáš Hrdlička (Kosmonosy)

 

Záložníci: Michal Pužík (Komárov), Pavel Vobecký (Vlašim), Lukáš Třešňák (Hvozdnice), Maksym Kodria (Lhota), Daniel Hruška (Velim), Dominik Rejhon (Poříčí), Marek Stříbrský (Hřebeč), Aleksandr Bora (Poděbrady)

 

Útočníci: Jiří Jeslínek (Klíčany), Daniel Nový (Komárov), David Miškovský (Dobrovice), Libor Křelina (Poděbrady), Stanislav Ježek (Lysá nad Labem), Jakub Slunéčko (Kosoř), Martin Jansta (Velim), Jan Kalaš (Klíčany)

 

 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 13.11.2019 20:00 do 15.01.2020 20:00

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.