SportFotbal SESTAVA PODZIMU - Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. A, 2019-2020

Datum kola: 12.11.2019

0

První polovina sezóny je u konce, všechny statistiky jsou známé tak je musíme shrnout! Nejlepší jedenáctka hráčů podzimu nominovaná jednotlivými zástupci týmu je známá a hlasování je odstartováno. Nemůžou chybět také další jména hráčů, kteří byli nominování a zaslouží si poděkování. Pojďme si je nyní společně představit. 

Partnerem ankety je největší fotbalová speciálka SportFotbal.cz, která připravila parádní odměny pro tři nejlepší.

BRANKÁŘ:

Marek Maršán (Lišov "B") - brankář A mužstva přišel několikrát pomoct rezervnímu týmu, dirigoval si defenzivu a a svými zákroky pomohl několikrát ke třem bodům.

OBRÁNCI:

Patrik Hošna (Černý Dub) - od prvního zápasu dokazoval, že útočníci to přes něj nebudou mít lehké a horko těžko přes sebe někoho pustil. Krom defenzivní práce výborně doplňoval útok. Připsal si dvě branky a několik asistencí.

Jan Maruška (Týn nad Vltavou "B") - obránce, záložník i útočník. Jako správný kapitán nastupovala týnska legenda vždy tam, kde bylo třeba. Většinu sezóny strávil v defenzívě, avšak když se vysunul na hrot, byly z toho 4 góly za poločas proti Novým Hodějovicím.

Jakub Dušek (Lipí) - nováček v sestavě, který se stal základním kamenem lipské obrany. Po sehrání a spolupráci s J. Mojžíšem tvořili jednu z nejvyztuženějších obran v soutěži, které málokdo dokázal překonat.

ZÁLOŽNÍCI:

Martin Procházka (Týn nad Vltavou "B") - krajní záložník - 16-letý malý šikula se nezalekl urostlejších protihráčů a pravidelně s nimi svými kličkami cvičil. Dokázal se i prosadit gólově a je velkým příslibem pro týnský fotbal.

Petr Štumbauer (Mokré) - univerzální hráč na kterého je spoleh. Na podzim se mu dařilo jak gólově, tak v přípravě pozic pro spoluhráče. Nechyběl ani jedno podzimní utkání. Na hřišti vždy nechá vše. Od té doby co je pokladník, začali kluci chodit na srazy včas.

Luboš Tvrzický (Dívčice) - neúnavný, pracovitý tvůrce hry a kapitán s velkým (C), malý Mozart a také výborný pokladník.

Ondřej Tomáš (Černý Dub) - na začátku sezóny se vracel do týmu po zranění a v prvních zápasech nepodával moc obstojné výkony. Postupem času se z něj stal důležitý článek základní sestavy, když byl několikrát vybrán do sestavy kola a za podzimní část si připsal i několik důležitých asistencí.

ÚTOČNÍCI:

Ondřej Wegenkittl (Lipí) - nejlepší střelec podzimu v Lipí (13 branek), který v těžkých zápasech dokázal vsítit gól a pomoc tak celému týmu udržet se na špici tabulky.

Michal Ježek (Dívčice) - výborná hlavička, výborná střela a důraz ve vápně - vše co má správný kanonýr mít. Nejlepší střelec soutěže s 22 zásahy.

Petr Houska (Mokré) - díky jeho gólům (16 branek) se Mokrému povedlo vyhrát nejedno utkání. Je pro soupeřovo obranu vždy nebezpečný. Dokáže se prosadit jak hlavou tak střelou z dálky. V této sezóně zapracoval i na hře dozadu a často narušuje soupeřovu rozehrávku. Má velký podíl na podzimním úspěchu, nechyběl snad ani jeden zápas.

LAVIČKA SNŮ:

Filip Paclík (Mokré) - 13 branek, 5x hráč zápasu

Milan Vaňas (Mokré) - brankář s nejnižším počtem obdržených branek, 2x hráč zápasu

David Schneider (Černý Dub) - 11 branek, 2x hráč zápasu

Lukáš Kruťko (Lipí) - správný kapitán a lídr týmu, 3x hráč zápasu

Pavel Hezoučký (Dívčice) - nestárnoucí záložník sice nedává tolik branek, ale hodně jich připravuje pro své spoluhráče.

Jindřich Haňur (Horní Stropnice) - 10 branek, 4x hráč zápasu

Milan Tomka (Týn nad Vltavou) - 6 branek, 4x hráč zápasu

Lukáš Burda (Lišov "B") - 7 branek, 1x hráč zápasu




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 13.11.2019 20:00 do 15.01.2020 20:00

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.