SportFotbal SESTAVA ROKU - Středočeský | Krajský přebor , 2018-2019

Datum kola: 28.06.2019

0

Je za námi letošní ročník Ondrášovka KP a s ním přichází sestava roku. O vítězi samozřejmě rozhodnete Vy! A jak? Stačí pro svého favorita hlasovat.

Michal Sedlák (Slaný) - Svými výkony v zápasech několikrát podržel svůj tým a i on má pochopitelně zásluhu na třetím msítě a postupu do divize. Vychytal sedm čistých kont.

Miroslav Novák (Hřebeč) - Velmi aktivní obránce, který se nebojí podpořit ofenzivní činnost. Velmi dobrý počet vstřelených branek, konkrétně 10.

Eric Kwame Adjei (Lhota) - Velmi jistý při osobních soubojích a stabilní člen defenzivy vítěze soutěže z letošního roku SK Lhoty. Vstřelil z pozice stopera 5 branek.

Luboš Balata (Poříčí) - Zasloužil se svými výkony k parádní jízdě Poříčí hlavně v jarní části, ve které byl Posázavan nejlepším týmem celé soutěže. Vstřelil 9 branek.

Martin Kaválek (Nové Strašecí) - Táhl svůj tým k vytoužené záchraně v krajském přeboru, patřil k nejlepším střelcům celé soutěže. Branek dal 19 a skončil čtvrtý v tabulce střelců.

Lukáš Třešňák (Hvozdnice) - Velice nadstandardní hráč Krajského přeboru, který se nebojí vzít na sebe odpovědnost, přejít přes tři hráče. Pro své spoluhráče připravuje šanci za šancí. Sám dal 7 gólů.

Domink Rejhon (Poříčí) - Další z tahounů v dresu Poříčí, který přispěl svými výkony ke čtvrtému místu celkově. Poříčí navíc bylo nejlepším týmem jara a jen dík vzájemnému zápasu se Slaným skončilo čtvrté. Dal 9 branek.

Šimon Procházka (Tuchlovice) - Hráč s velkým talentem, který hlavně v jarní části táhl tuchlovický celek a upoutal pozornost ve vyšších soutěžích. Vstřelil 13 gólů.

Stanley Ibe (Lhota) - Velmi bojovný a důrazný útočník, který se nebojí vzít odpovědnost a rozhodnout zápas. Svými góly pomohl Lhotě k vítězství Krajského přeboru. Gólů sám vstřelil 18.

Bohumil Nádeníček (Poříčany) - Potvrdil roli kanonýra a vsítil 31 branek. Poříčanům to ale stačilo jen na druhé místo. Je proto zcela pochopitelné, že vyhrál krále střelců.

Štěpán Kacafírek (Kutná Hora) - Druhý nejlepší střelec soutěže měl lepší hlavně tu podzimní část. Přesto na konci sezony skončil s 27 góly a se svým týmem skončil na pátém místě, které znamenalo postup o soutěž výše.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 27.06.2019 22:26 do 01.08.2019 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.