SESTAVA KOLA - 27.kolo ČFL , 2018-2019

Datum kola: 12.05.2019

0

Čas letí a za námi je další kolo, tentokrát 27. kolo. Přineslo zajímavé výsledky a opět slušný příděl gólů. Pojďme se tedy podívat, kteří hráči táhli své týmy svými kvalitními výkony a zasloužili si tak dosazení do jedenáctky kola.

Ondřej Bartoš - Záruka spolehlivosti v brance Dobrovic, která nejen že Zápy vychytala na nulu, ale rovněž skórovala z penalty, čímž přispěla k bonusovému bodu.

Jan Zákostelský - Defenzivní pilíř vyšehradské obrany předvedl na hřišti Štěchovic vyzrálý výkon. Pomohl k čistému kontu a zároveň byl nebezpečný i při ofenzivních akcích.

Dominik Tichý - Stoper Vltavínu společně s defenzivními parťáky neměl jednoduchou práci ve Varech, soupeři ale nakonec povolil jediný gól. Sám však vsítil vítězný gól a ještě stihl orazítkovat břevno.

Martin Staněk - Obránce Živanic přispěl k drtivé výhře svého Sokola o tři branky v Brozanech, navrch ještě zapsal podíl na udržené nule.

Pavel Tvaroha - Ofenzivně laděný bek a kapitán Dobrovice zažil povedené utkání, kdy jeho mančaft ukořistil dva cenné body proti Zápům.

Tomáš Tenkl - Šikovný střeďák diriguje hru velvarského celku a nyní přispěl i gólovým zásahem, čímž vyrovnal. Na penalty pak dokonaly Velvary obrat a porazily Domažlice.

Pavel Maňák - I přes jasnou prohru 1:4 proti holešovické Lokádě se tento na blond obarvený špílmachr vytáhl skvělým výkonem a nejednou obraně hostů zatopil. 

Pape Macou Sarr - Vracející se po zranění, Senegalčan odehrál jen cca půl hodinku v duele svého Radotína v Převýšově, přesto byl ústřední postavou. Dvěma zásahy v závěru zápasu spasil svůj tým a zajistil remízu 3:3. V rosztřelu sice zklamal, ale Olympia ho stejně vyhrála.

Tomáš Sedláček - Protiklad předchozího hráče, který naopak táhl Převýšov za vítězstvím. Gólem a dobrým výkonem přispěl k pohlednému zápasu, který nakonec skončil pro domácí zklamáním a ziskem pouhého bodu.

Jan Vejvar - Vyšehradské hbité křídlo svými náběhy za obranu Štěchovic rozsévalo zmatek do řad domácích. Jeho výkon byl korunován dvěma góly, které zajistily výhru 2:0 pro Pražany.

Pavel Štěpánek - Další dvougólový hráč, který se podílel na poločasovém rozkladu Brozan, které nestačily tempu Živanic.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 14.05.2019 09:58 do 15.05.2019 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.