SESTAVA KOLA - 9.kolo Středočeský | 1.B třída sk. A, 2018-2019

Datum kola: 21.10.2018

0

Další kolo je za námi a jako pokaždé přineslo štěstí i zklamání. Zde pro vás máme opět sestavu nejlepších hráčů devátého kola. Některá jména se opakují, jiná uvidíte poprvé. Doufáme, že podpoříte svého favorita. 

Brána je pro toto kolo v režii Tadeáše Ondrejičky, který bezchybně zlikvidoval pár tutových střel soupeře a výrazně tím ovlivnil zápas. V utkání s Unhoští značně přispěl do hry Vladimír Beneš, i když nevsítil, dokázal prakticky bezchybně odhadovat hru soupeře. Mezi unhošťské hvězdy patřil i v tomto zápase Daniel Asník, který už několikátý zápas předvádí kvalitní hru a nebýt zranění jistě by zahrál ještě lepší představení. V penaltovém rozstřelu jako jediný dvakrát proměnil Petr Matoušek, proto si své místo v naší sestavě jistě zaslouží.

 

Zdá se, že naše sestava by se neobešla bez Petra Nováčka, jehož styl hry opět ovlivnil celý zápas a inspiroval k lepšímu výkonu i jeho spoluhráče. Máme tu i druhého hráče z neporazitelného Rakovníka a tím je Jan Čech, pro jeho jistotu a kvalitu na míči byla radost ho na hřišti vidět. Úvodní branku v zápase s Vraným vstřelil Radek Žalud, vytvořil si pár hezkých šancí a úniky po levé straně větral obranu soupeře. Na výsledku Vinařic měl velký podíl Martin Zelenka, který na jeden gól přihrál a druhý padl po jeho dobře zahraném přímém volném kopu.

 

První brankou poslal do vedení svůj tým Dominik Žďánský, který reagoval jak na soupeře, tak i na spoluhráče a pomohl tak k vytvoření kvalitního celku hry. Filip Novotný se nezastavitelně pokusil o snížení gólového rozdílu v útkání se Zavidovem a nenechal se zastrašit. Za nasazní do základu se trenérovi odvděčil rozhodujícím gólem Ladislav Krůta, vyhrál většinu vzdušných soubojů a důrazným napadáním permanentně zaměstnával obranu.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 22.10.2018 23:10 do 24.10.2018 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.