SESTAVA KOLA - 21.kolo Plzeňský | Tachov | Okresní přebor , 2016-2017

Datum kola: 14.05.2017

0

A je tu další sestava kola. Tentokrát jsme ji seskládali do formace 4-3-3. Jedenadvacáté kolo bylo velice zajímavé a atraktivní, nabídlo pohledné napínavé souboje, hodně gólů, ale také nějaká ta překvapení. A z toho všeho nám vyšlo jedenáct jmen. Když si představíte, že by se někdy tato jména sešla skutečně v jedné sestavě na hřišti a nejen ve článku, jistě mi dáte za pravu, že by naháněla všem soupeřům určitě hrůzu. Škoda, že si nemůžeme ověřit, jak by jim to společně klapalo. Byla by to jistě fotbalová podívaná. Teď už ale k hlasování. Čas rozhodnou o vítězi máte do středečního poledne.

Jan Janout - Přimda byla hodně silná a proti Kšicím měla i celkem dost slibných šancí. Až na jednu si ale se všemi poradil fantastický brankář, který tak až do úplného konce udržel svůj tým ve hře o body. Nakoenc ale jeho celek přeci jen prohrál 0:1.

Daniel Rubant - Stráži se proti Sedlišti zpočátku vůbec nedařilo a musela dotahovat jednobrankovou ztrátu. Ve chvíli, kdy se jí ale vůbec nedařil oto na sebe vzal sám kapitán, který jí prvním vyrovnáním konečně nakopl. Stráž pak už měla převahu celý zápas, i když se Sedliště do vedení ještě jednou rychle dostalo. Daniel předvedl skvělý výkon po všech stránkch a dovedl svůj tým k cenným bodům.

Jan Sopko - Obránce Přimdy odvedl fantastickou práci. Jeho týmu se střelecky vůbec nedařilo a vstřelil jen jednu branku, a tak bylo důležité pečlivě bránit a soupeře k ničemu nepustit, cože se Přimdě povedlo na jdničku. Obrovskou zásluhu na tom má právě Jan Sopko, který neudělal během zápasu žádnou chybu a pomohl brankáři k čistému kontu.

Jan Pich - Lomský univerzál se tentokrtá přesunul zpět do obrany a i tam dost vyčníval. Bránil dobře a neprošlo přes něj téměř nic. Nakoenc ale ani to proti Bezdružicím nestačilo. Jeho tým prohrál. Malou kaňkou na výkonu Jana je střela, kterou soupeře si nechtíc srazil do vlastní branky. Přesto v naší sestavě po skvělé práci nemohl chybět.

Libor Touš - Libor odjezdil ve Stříbře poctivě celý zápas a přes jeho pozici neprošlo zhola nic. Všechy branky, které jeho Kostelec dostal šli totiž přes druhou stranu. Libor hrál výborně a ve druhé půli, kdy jeho tým tlačil, dokonce hodně podporoval útok.

Ondřej Pavlas - Stříbro si na Kostelec vytáhlo posilu z A-týmu a dobře udělalo. Záložník Pavlas vyčníval celý zápas, a soupeř s ním měl velké problémy. Ondřej se naví postaral o všechny tři branky svého týmu. Hattrickem v první půli tak zápas rozhodl.

Václav Pešek - Sedlišťský šikula je opět v sestavě. Proti Stráži hrál fantasticky, získával balóny, kličkoval, vyhrával souboje a připravoval šance. Jeho tým i díky jeho výborné práci dokonce i dvakrát vedl, ale nakoenc si s lídrem přeci jen neporadil a padl.

Lukáš Čada - Rekordman víkendu. Lukáš nasázel možná o něco lepšímu Lomu hned pět branek. Využil prakticky všeho, čeho jen mohl a zaslouženě dovedl svůj tým k výhře. Fantastická práce, Lom na něj asi dlouho nezapomene.

Martin Stec - Největší rival Lukáše v utkání. Tentokrát jeho tým prohrál. Martin se ale postaral o obě trefy svého týmu, ale je pravdou, že tentokrtá také dost šancí spálil. Minimálně ale zaslouží pochvalu za to, že si je dokázal díky chytré hře vytvořit.

Miroslav Štrejn ml. - Také Miroslav se blýskl o víkendu dalšími dvěma zásahy. Hrál velmi dobře a málem svůj tým dotáhl k výhře proti favorizované Halži. Nakonec ale jeho výkon stačil pouze na remízu a bod. Nic to ale nemění na tom, že je Miroslav nyní ve velmi dobré formě.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 15.05.2017 11:51 do 17.05.2017 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.