SESTAVA KOLA - 1.kolo Královéhradecký | Krajský přebor , 2016-2017

Datum kola: 14.08.2016

0

Červený Kostelec si v zápase s Broumovem vytvořil dvoubrankový náskok, o který se postaral Ondřej Koval. V posledních deset minutách se ale Broumovu podařilo snížit. Gól na 2:1 Broumovské povzbudil a v těchto chvílích se ukázal gólman Červeného Kostelce Petr Kobos, který několika důležitými zákroky udržel těsný náskok svého týmu až do konce. 

Cidlina po prvním poločase prohrávala s Chlumcem o jednu branku. Ve druhé půli ale domácí přidali a výsledek otočili. V sedmdesáté minutě si Chlumečtí srazili centr Alexandra Zicha do vlastní sítě, o dvě minuty později vstřelil vítěznou branku Martin Holec

 

Vydařený vstup do sezony prožily i Lázně Bělohrad. Jejich důrazná hra v obraně znepříjemňovala život hořickým útočníkům. Už ve čtvrté minutě se navíc Lázně dostaly do vedení, když skóre zápasu otevřel Jakub Hrnčíř. Na konečné výhře 5:1 se podílel i aktivní Tomáš Berger, který ke třem bodům přispěl gólem a asistencí. 

 

Hradecká Slavia přežila šanci Rychnova, který neproměnil pokutový kop, a díky dvěma slepeným gólům se dostala do rozhodujícího vedení. Tyto dvě branky má na svědomí záložník Jaroslav Linhart, který se během dvou minut dostal dvakrát na hranici vápna k míči. Jedno mířil k levé tyči, podruhé k pravé. V obou případech překonal rychnovského gólmana, a nasměroval tak Slavii k cestě za výhrou 0:3. 

 

Velké ofenzivní představení nabídli fotbalisté Jaroměře, kteří porazili Dobrušku 7:1. Na vysoké výhře se podílel i obránce Adam Horák, který průnikovými přihrávkami dostával své spoluhráče do šancí. Největší gólový podíl na výhře Jaroměře má dvojice hráčů. Martin Čenovský se blýskl hattrickem, který ještě podtrhl dvěma asistencemi. Neméně produktivní byl i útočník Filip Korenčík, který se trefil rovněž třikrát. 

 

Úspěšný vstup do sezony mají za sebou i fotbalisté Jičína, kteří vybojovali tříbodové vítězství nad Novým Městem. Důležitou gólovou pojistku na konečných 2:0 zaznamenal ve druhém poločase Tomáš Haken.

 

 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 15.08.2016 14:52 do 17.08.2016 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články

Autor: Ondřej Pražák

Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.