SESTAVA KOLA - 14.kolo Královéhradecký | 1.B třída sk. E, 2015-2016

Datum kola: 18.06.2016

0

Máme tady sestavu posledního kola do které se opět dostali hráči, kteří podali mimořádné výkony ve svých týmech. A je jedno, jestli jejich tým bodoval, nebo ne. Opět je to pouze na Vás, komu pošlete svůj hlas.

 

 

Petr Batelka (Hlušice) – Předměřice si v Hlušicích vytvořily dost šancí ke skórování. Jenomže pokaždé jim byl v cestě skvěle chytající Petr, který tak dopomohl svému týmu k vysoké výhře a čtvrtému místu.
Martin Luňák (Malšovice) – Martin odehrál vynikající zápas proti Hostinnému. V obraně působil absolutně jistým dojmem a ještě i rozehrával útočné akce.
Daniel Vodák (Lokomotiva HK) – Výborný výkon podal kapitán Lokády v tomto zápase. Při nepodařeném prvním poločase neustále burcoval své mužstvo, aby v druhém poločase zápas s Trutnovem otočilo a zvýšilo postupové naděje.
Jan Štemberka (Rudník) – Honza jako správný kapitán čelil celý zápas nájezdníkům z Jičína. Díky jeho přehledu a dobré hře, nebylo skóre vyšší.
Pavel Paizker (Předměřice) – Pavel podal na kraji zálohy výborný výkon. Vstřelil vyrovnávací gól na 1:1 a navíc z trestňáku trefil břevno.
Ondřej Matoušek (Lokomotiva HK) – Lokádě se v prvním poločase vůbec nedařilo. Ondra byl jeden z mála hráčů, na kterém byla vidět snaha. Svým výkonem strhnul své spoluhráče. Vstřelil si i gól do sítě Trutnova.
Michael Vacek (Jičín) – Michalovi vyšel zápas proti Rudníku náramně. Jeho tři vstřelené góly jsou toho důkazem.
Jakub Špaček (Hlušice) – Až do svého vystřídání hrál Jakub výborně a patřil k nejlepším hráčům na hřišti. Navíc vstřelil krásný gól na 3:1 a definitivně tím zlomil odpor Předměřic.
Matěj Mészáros (Jičín) – Matěj si zápas proti Rudníku užíval. Dělal si s unavenou obranou, co chtěl a vstřelil tři góly.
Milan Kulda (Trutnov) – Milan opět dokázal, že umí být ve správný čas na správném místě. Vstřelil vedoucí branku na Lokádě a navíc jeho tým byl v prvním poločase lepší.
Roman Dušánek (Malšovice) – Roman vstřelil dva góly do sítě Hostinného a odsoudil ho tím na třetí místo. Jeho rychlost dělala hostům nesmírné problémy.

 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 20.06.2016 11:14 do 22.06.2016 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.