SESTAVA KOLA - 23.kolo Středočeský | Nymburk | Okresní přebor , 2015-2016

Datum kola: 28.05.2016

0

I ve 23. kole byly k vidění zajímavé výkony napříč všemi zápase. Divaáci byly svědky naběhaných kilometrů, vyhraných soubojů, čistého konta i dvou hattricků. Kdo zaujal natolik, že se dostal do sestavy kola?

Do branky jsme zvolili Martina Dlouhého. Jeho Všejany v Kovanicích prohrávaly 1:0 a kvůli zraněním dohrávaly v deseti hráčích a čelily mnoha soupeřovým šancím. Martin Dlouhý je již všechny vychytal, a dopomohl tak svému mužstvu k zasloužené remíze 1:1.
Ze Všejan nás zaujal také Michal Hanuš. Rodilý útočník musel právě kvůli zraněním zaskočit na pozici předstopera, kde díky svým zkušenostem a přehledu dokázal vynikat. Naopak z Kovanic se nám líbil Petr Kukla, který též paradoxně nenastoupil v ofenzivě, ale z nutnosti na stoperu. Řídil obranu a vyhrával všechny souboje ve vzduchu. Městec prohrál s Ostrou 1:3, kvalitní výkon za domácí podal bojovný Ladislav Hrbáček.
Poslední vítěz sestavy kola Jan Krátký se podílel na vítězství Milovic v Lipníce 1:6 svou další brankou a technickým výkonem. Kostomlaty nečekaně porazily první Loučeň 4:0, důležitou druhou branku vstřelil z penalty kapitán Martin Janáček. Rožďálovce zvítězily v Hrubém Jeseníku 2:5, za hosty odehrál skvělý zápas záložník Jakub Hojsák, dočkal se i gólu. Tradičně zazářil i Lukáš Dozorec z Ostré, při porážce Městce 1:3 se trefil dvakrát.
Na vítězství Milovic měl svým hattrickem velký podíl Miroslav Dlouhý. Po bezbrankovém poločase se přesunul z levé zálohy do útoku a v 90. minutě uzavřel proměněnou penaltou skóre na 1:6. Za Rožďálovice se dvakrát prosadil Dominik Hora, Kunc tentokrát fungoval jako nahravač. Při vítězství Kostomlat nad první Loučení dal všechny tři branky ze hry Martin Zalabák, a vystřílel si tak parádní hattrick.

HLASUJTE DO STŘEDEČNÍHO POLEDNE O HRÁČE KOLA!




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 30.05.2016 20:05 do 01.06.2016 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.