HRÁČ KOLA MIROSLAV DLOUHÝ: "Svůj první hattrick jsem pořádně oslavil"

Opět jste volili hlasováním v anketě hráče kola. Vítězství si připsal teprve osmnáctiletý Miroslav Dlouhý, jehož Milovice ještě v poločase remizovaly na hřišti Lipníku bezbrankovým skóre. Poté se Dlouhý přesunul z levé zálohy do útoku, vstřelil hattrick a výrazně dopomohl k vítězství 1:6. Své představení uzavřel proměněnou penaltou v poslední minutě.
Hráče jsme vyzpovídali, a vy se tak o něm můžete dozvědět ještě více ve společném rozhovoru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Mohl byste se na úvod stručně představit fanouškům, kteří vás ještě neznají?
Zdravím, je mi 18 let a celou svou dosavadní kariéru jsem strávil právě v Milovicích. Pouze v přípravce se mi poštěstilo odehrát několik turnajů v dresu pražské Slavie.
Z hattricku i ocenění máte jistě radost, že?
Samozřejmě, obrovskou! Určitě i bez ohledu na to, že mne to bude něco stát. Pokud mne paměť neklame, šlo o můj vůbec první hattrick, což jsem večer také pořádně oslavil!
Čekal jste před sezónou od svého celku lepší umístění?
Určitě ano. Věřil jsem v postup, na nějž jsme bohužel nedosáhli, ale půjdeme si za ním příští sezónu.
Jaký tým vás v tabulce překvapil?
Určitě Kostelní Lhota, která je se zápasem k dobru druhá. Když jej vyhraje, bude o bod první, navíc ji ještě čeká souboj s vedoucí Loučení. Závěr sezóny je pro oba celky hodně napínavý.
Jaký celek vás naopak zklamal?
To se asi vyloženě nestalo u žádného. S většinou z nich jsem nikdy nehrál, a tak jsem příliš nevěděl, co od nich čekat.
Jak kvalitní byl poslední Lipník, který jste teď porazili?
Mají poměrně dobré hráče, táhne je však dolů o dost vyšší věkový průměr. Kvůli němu se ve druhé půli již neudrželi našeho tempa.
Na jaký fotbalový zážitek nejraději vzpomínáte?
Ten je ještě z roku 2010, kdy jsem se v dresu Slavie dostal na EURO Junior. Tam jsem si zahrál i proti týmům jako je Olympique Lyon. Na to určitě nikdy nezapomenu.
Co je naopak vaším fotbalovým snem?
Dostat se s Milovicemi co nejvýše.
Jakým klubům a hráčům fandíte?
V naší lize nikoho nepodporuji. Pouze v evropských soutěžích, když se kvalifikují. Co se týče zahraničí, sleduji Barcelonu, a tím pádem samozřejmě i obdivuji Messiho.
Čím se mimo trávník bavíte?
Většinu času trávím právě tam a ve škole, takže snad ani jiné záliby nemám. Jen si snad někdy rád večer sednu s přáteli k pivu.
Co byste na závěr vzkázal fanouškům?
Poděkování těm, kteří pro mne hlasovali. Bylo to celou dobu těsné, ale nevzdali to a pomohli mi k tomuto ocenění a rozhovoru.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.