Hráčem 23. kola, Okresní přebor Nymburk, se stává...

Datum kola: 28.05.2016

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování



Miroslav Dlouhý

52%

Ani teď nebyla porušena tradice vítězů z Milovic. Ty podávají dobré výkony, hráči se podporují a mají zastání i ve fanoušcích. Není tak divu, že Miroslav Dlouhý získal za svůj hattrick v Lipníce 52% hlasů. Po ne až tak záživné první půli bez branek se přesunul z levé zálohy do útoku a enormní měrou se podílel na vítězství 1:6.
Vítězi gratulujeme, v pátek přineseme rozhovor.
Zároveň děkujeme všem fanouškům a musíme přiznat, že se Zalabák s Dlouhým přetahovali o vítězství do poslední chvíle, když jsme zaznamenali 10x více hlasů než obvykle.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Martin Zalabák 43%
3. Ladislav Hrbáček 2%


0

Naši fanoušci měli jako obvykle možnost od pondělí do středečního poledne hlasovat každou hodinu pro svého favorita z jedenáctky kola.
Třetím nejvyšším počtem hlasů se může i přes zisk pouhých 2% chlubit Ladislav Hrbáček, který podal kvalitní výkon v obraně Městce i přes prohru 1:3 s Ostrou B.
Celých 43% hlasů již získal Martin Zalabák. Jeho Kostomlaty nečekaně porazily první Loučeň, a to rovnou 4:0. Zalabák si vystřílel hattrick, který dokončil několik vteřin před závěrečným hvizdem z pokutového kopu.
Kdo tedy dokázal urvat první místo v anketě?

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.