SESTAVA KOLA - 22.kolo Královéhradecký | Trutnov | Okresní přebor , 2015-2016

Datum kola: 21.05.2016

0

Sestava 22. kola je opravdu plná velkých jmen i několika překvapení. Máte v ní svého favorita? Neváhejte pro něj hlasovat! Každý hlas se počítá!

Jaroslav Dvořák (FK Poříčí)

Nestárnoucí veterán se postavil do branky "proti svým" a ukázal, že stále patří k oporám svého týmu! Dokonce chytil penaltu svému bratrovi a právem tak byl za největší osobnost utkání. 

Jan Jiřička (TJ Strážné)

Staré Buky jakoby ani nectěli proti svému soupeři předvést solidní fotbal, naopak. Svým výkonem velmi pomohli hostům k vítězství ofenzivní bek Jiřička. Nejen že splnil všechnu svou defenzivní činost, ale dokázal se prosadit i před soupeřovou brankou.

Stanislav Horák (FK Poříčí)

V nejdůležitější chvíli neměl problém podržet svůj tým, postavil se k pokutovému kopu a s přehledem proměnil. Není žádným tajemstvím, že patří k nejlepším fotbalistům v této soutěži!

Ivan Souček (FK Lánov)

Lánov se dočkal! Nejen díky brance tohoto obránce, ale pžředevším díky vynikajícímu defenzivnímu výkonu obral v derby Vrchlabí o dva body, poskočil z posledního místa a přiblížil se baráži. Výkon kola rozhodně zaslouží nominaci.

Tomáš Kroczek (FC Vrchlabí "B")

Mladý fotbalista byl jediným střelcem trápícího se překvapení z Vrchlabí na půdě Lánova. Předváděl svůj standartní a tedy kvalitní výkon. Proto zasloužená nominace.

David Zdržálek (Harta Podhůří)

Vyrovnal za nepříznivého stavu a v samém závěru se postavil k pokutovému kopu, který také bez problému proměnil. Bohužel to nakonec stačilo pouze na bod. 

Radek Klossovski (FC Mladé Buky)

Mladým Bukům v něm roste opora do budoucnosti. MLadý záložník se znovu dokázal prosadit i gólově i když to tentokráte na vítězství  nestačilo. I tak výkon hodný nominace.

Oleksandr Lashchuk (FK Mostek)

Dle přítomných už teď před hlasováním jednoznačně hráč kola! Vstřelil dvě branky, ovšem výkon, kterým se na půdě Rtyně prezentoval opravdu stál za zmínku! Není to poprvé, co se předvedl ve vynikajícím světle, ovšem triumf v anketě se mu stále vyhýbá.  Že by teď přišla ta chvíle?

Jaroslav Jaroš (Rtyně v Podkrkonoší)

Už v minulém kole si hlasitě říkal o nominaci ale předčil ho spoluhráč Hoffman. Tentokráte už se dočkal! Dokázal se v utkání prosadit i gólově. Ukazuje, proč je svému týmu tolik přínosný.

Zbyněk Šmíd (TJ Jiskra Kocbeře)

Proti Bohuslavicím, které přijeli v osmi měl velmi zjednodušenou práci, ovšem ani tak nemůžeme přehlédnout vstřelený hattrick totho střelce z Kocbeře!

Vítězslav Robek (SOKOL Vítězná)

Popravdě už ani nevím, co o tomto borci každé kolo psát, jelikož se mu každé kolo nominace ne a ne vyhnout! Tentokrát setnul dvěma góly hlavu lídrovi tabulky a znovu  tak prokázal své kvality. Nestárne nýbrž zraje jako víno.

 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 23.05.2016 21:44 do 25.05.2016 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.