SESTAVA KOLA - 26.kolo Královéhradecký | Krajský přebor , 2015-2016

Datum kola: 21.05.2016

0

Náchodský gólman Jiří Hladík měl v zápase proti Slavii práci hlavně ve druhém poločase, kdy několika pohotovými zákroky zneškodnil akce Slavie. Ve chvílích, kdy náchodský gólman na zakončení Slavie nestačil, byl na místě obránce Martin Punar, který zabránil kontaktnímu gólu Slavia a navíc si připsal jednu gólovou asistenci.

 

Jičín v kontextu celého zápasu svého trutnovského soupeře přehrával. Definitivní uklidnění vnesl do jičínských řad Jakub Ulvr, který přidal třetí a závěrečný gól zápasu. Jičín vyhrál nad Trutnovem 3:0. Hodně aktivní byl na pravém kraji jičínské zálohy Marek Kocourek, který přecházel přes obránce hostů a vytvářel šance pro své spoluhráče.

 

Rychnov potvrdil v zápase s Broumovem svoji jarní formu a soupeři nadělil šest gólů. Na výhře 3:6 se podíleli dvougóloví Michal Bárnet a Roman Zajíček

 

Červený Kostelec zvládl zápas s Kostelcem nad Orlicí i díky dvěma slepeným gólům v prvním poločase. Druhý z nich vstřelil Karel Havlíček a jeho branka byla při výhře 3:1 zároveň vítězná. 

 

Dobrý výkon předvedla Dobruška v zápase s Chlumcem. Jakub Mikušík se aktivně pohyboval v záloze domácích, přihrávkami vybízel své spoluhráče k zakončení, a jednou dokonce sám gólově zakončil. Výrazný gólový podíl na výhře Dobrušky 3:2 má Aleš Hašek, který se trefil dvakrát. 

 

Proti Provodovu byl v dresu Cidliny hodně vidět záložník Jan Věchet, který nepřímo asistoval prvnímu gólu svého týmu, když se jeho střela z přímého kopu odrazila k Michalu Blažejovi. V dalším průběhu hry se ze vstřeleného gólu radovat i sám Jan Věchet. Cidlina zvítězila nad Provodovem 0:3.

 

Vysoká ve druhém poločase otočila nepříznivý výsledek zápasu s Týništěm. Na konečné výhře 1:2 se podílel Josef Homolka, který jeden gól vstřelil a druhý připravil. 

 

 

 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 23.05.2016 17:02 do 25.05.2016 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články

Autor: Ondřej Pražák

Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.