Fotbal mě neuvěřitelně baví a naplňuje, mám stále chuť hrát a nedělá mi problém odehrát dvě utkání za víkend, říká útočník Vysoké Josef Homolka

Hráčem uplynulého kola se stal útočník Vysoké Josef Homolka, který v zápase s Týništěm gólem pomohl k obratu na konečných 1:2. Branka Josefa Homolky byla již desátá v této sezoně Krajského přeboru. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
V minulém kole jste otočili zápas s Týništěm a vyhráli 1:2. Jak těžké bylo zvrátit výsledek na svoji stranu? Nakonec jste vstřelili dvě rozhodující branky během pěti minut. Vyvedl první gól soupeře z koncentrace, nebo čím jste na Týniště vyzráli?
Před zápasem nám bylo jasné, že Týniště se vzhledem umístění v tabulce musí rvát o každý bod, a proto nám bylo jasné, že nás nečeká jednoduché utkání. V prvním poločase jsme měli několik šanci, které se nám bohužel nepodařilo proměnit a ve 41. minutě jsme inkasovali. V druhém poločase jsme měli větší držení míče a mohli jsme si vytvořit další šance. Ze dvou z nich se nám v pěti minutách podařilo vstřelit dvě branky a zaslouženě zvítězit. Avšak zápas pro nás nebyl jednoduchý.
V této sezoně jste za A tým Vysoké nastřílel deset gólů. Vyrovnává se to nějaké gólové metě, kterou jste si pře sezonou stanovil?
Před sezónou jsem si stanovil cíl dát více branek než v minulé sezóně a to se mi splnilo, takže jsem v tomto ohledu hodně spokojený a doufám, že nějakou branku ještě dám.
V Krajském přeboru jste nastoupil k dvaceti pěti soutěžním zápasům, navíc hrajete i za B tým, za který jste odehrál dvanáct zápasů a vstřelil dalších deset gólů. Kde berete síly na takovou porci zápasů?
Fotbal mě neuvěřitelně baví a naplňuje. A když potřebuje B tým výpomoc, nikdy neodmítnu. Mám stálou chuť hrát a pokud je ta možnost, nedělá mi problém odehrát i dvě utkání za víkend.
Na pátém místě máte stejně bodů jako hradecká Slavia, o bod za vámi je Jičín, na čtvrtou Cidlinu ztrácíte bodů pět. Jak se podle vás ve zbývajících kolech promění pořadí těchto vyrovnaných týmů?
Bude to hodně vyrovnané, všechny tři týmy se budou chtít dostat na "bednu". Osobně bych si přál, aby tam skončila Vysoká, ale k tomu nám zbývá ještě velký kus práce.
Vysoká má stejně bodů jako váš bývalý klub – Slavia Hradec Králové – hecujete se v souboji o lepší umístění se svými bývalými spoluhráči ze Slavie?
Určitá rivalita mezi těmito hradeckými týmy je. Nějaká hecovačka zatím neproběhla, ale věřím, že oba týmy na tohle koukají a chtějí se dostat před svého rivala.
V příštím kole hrajete s Broumovem, jaký průběh zápasu a výsledek očekáváte?
Doma nenecháme žádný bod zadarmo a věřím, že doma s Broumovem zvítězíme. Můj osobní tip je, že 2:0 vyhrajeme.

Autor: Ondřej Pražák

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.