SESTAVA KOLA - 21.kolo Královéhradecký | Trutnov | Okresní přebor , 2015-2016

Datum kola: 14.05.2016

0

I v tomto kole můžete pro své oblíbence hlasovat. Najdete svého favorita v sestavě 21. kola?

Marek Engler (FC Mladé BUky)

V Krkonošském derby za svá záda nepustil jediný balon a udržel Buky na čele okresní tabulky. 

Radek Sokol (Strážné)

Nejen že si plnil své defenzivní úkoly, ale v utkání "o 6 bodů" se mu podařilo skórovat a vlastně ukončit dpor nebezpečné Rtyně.

Stanislav Horák (FK Poříčí)

Ať tento navrátilec z divize nastoupí na jekémkoliv postu, je obrovsky platný a to platilo i tentotkrát. Přesto, že nastoupil v defenzivní lajně a přesto, že se Poříčí herně ale vůbec nedařilo, dokázal se prosadit i gólově. 

Martin Abrahám (Harta Podhůří)

V tomto zápase se trefovali obránci! I na druhé straně, tedy v týmu Podhůří, pocítil gólovou radost bek. Abrahámův gól málem znamenal body, ale pak přišel neuvěřitelný obrat Poříčí!

Petr Žďárský (FC Vrchlabí "B")

Jak expert řekl, tak se stalo! Překvapení kola se zrodilo na stadionu Vrchlabí, kde padl jeden z aspirantů na titul Kocbeř. Vinikající výkon korunovaný brankou v tomto utkání podal právě tento třiadvacetiletý záložník. 

Radek Klossovski (FC Mladé Buky)

Další hrdina z Mladých Buků. Jeho dvě branky znamenaly důležité š body v Krkonošském derby. Stále velmi mladý záložník ukazuje, jak velkou posilou pro tým Buků doopravdy je!

Jan Kuric (SOKOL Staré Buky)

Léta sice přibývají, ale fotbalově to na tomto borci není vůbec znát. Pravda, že Bohuslavice nejsou z nejtěžších soupeřů, ovšem to výkon tohoto středopolaře podtržený dvěma vstřelenými góly vůbec nijak nesnižuje!

Břetislav Hradecký (SOKOL Staré Buky)

Třemešenský dres přetáhl přes svou hlavu teprve potřetí a hned se dokázal blýsknout hattrickem! Byl tu pro tým, když se nedařilo. Lánov dokázal srovnat, ale znou řekl své gólové slovo tento borec a vrátil klid a jistotu na kopačky svého týmu!

Jan Prokop (SOKOL Staré Buky)

Druhá nominace ze Starých Buků. Tentokráte pro třígólového kanonýra Honzu Prokopa. Co více k tomu říct? "Fošna" znovu pálí ostrýma!

Vítězslav Robek (SOKOL Vítězná)

Zas a znova! Tento malý-velký fotbalista z Vítězné střílí jeden gól za druhým a stále více ukazuje mladším kolegům, že věk je jen číslo..

Oleksandr Lashchuk (FK Mostek)

Dlouho to vypadalo, že i díky brance ukrajinského forvarda ve službách Mostku domácí urvou body proti favorizované Vítězné. Kvalitu ukázal již několikrát, tentokráte svůj výkon ozdobil brankou. 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 16.05.2016 19:09 do 18.05.2016 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.