SESTAVA KOLA - 8.kolo Královéhradecký | 1.B třída sk. G, 2015-2016

Datum kola: 07.05.2016

0

Máme tady sestavu 8.kola do které se opět dostali hráči, kteří podali mimořádné výkony ve svých týmech. A je jedno, jestli jejich tým bodoval, nebo ne. Opět je to pouze na Vás, komu pošlete svůj hlas.

Pavel Hampl (Libáň) – Libáň určitě nebyla v zápase s Kopidlnem horším mužstvem. Pavel pustil za svá záda pouze jednu střelu a poté svými zákroky dlouho držel naděje svého týmu na bodový zisk.
Adam Kracík (Kunčice) – Výborný Adamův výkon znamenal, že se útok hostí z Kobylic prosadil pouze dvakrát a domácí si tak připsali tři cenné body. S jistotou a bezchybně dirigoval hru svého týmu.
Ladislav Komárek (Kopidlno) – Ladislav byl dirigentem zadních řad svého týmu. Zlikvidoval řadu libáňských nájezdů, odvracel spoustu vysokých míčů směřujících do vápna.
Petr Vilímek (Valdice) - Post pravého obránce je již čtyři sezóny zabraný tímto hráčem. Perfektně bránil hostující brejky a snažil se podporovat útočné akce.
Jakub Hartman (Chlumec) – Jakub podal v záloze Chlumce výborný výkon, který korunoval čtvrtou brankou svého týmu.
Tomáš Jílek (Kunčice) – Tomáš skvěle řídil hru svého týmu k nečekanému vítězství nad Kobylicemi. Měl všechny asistence u důležitých branek do sítě Kobylic.
Ondřej Zugar (Valdice) – Ondřej byl režisérem hry Valdic. Rozdával skvělé nahrávky a získával důležité míče. V druhém poločase musel nasadit kapitánskou pásku, což se určitě promítne do klubové pokladny.
Miroslav Kučera (Chlumec) – Miroslav podal výborný výkon v zápase s Dolní Kalnou a jeho dvě branky rozhodly zápas.
Martin Bartoš (Dolní Kalná) – Martin nastoupil až v druhém poločase a výrazně oživil hru svého týmu. Jenomže když jeho tým nevyužil své gólovky, tak odjel z Chlumce poražen.
Martin Těžký (Žacléř) – Tento mladý hráč v sestavě Žacléře vůbec nezklamal a podal velice dobrý výkon.
Jiří Dítě (Kobylice) – Jirka se sice celý zápas snažil o zakončení, ale obrana Kunčic se na něho skvěle připravila. Ale i tak se mu nakonec podařilo jednu branku vstřelit.


 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 09.05.2016 13:17 do 11.05.2016 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory










Jméno ZB Ú BE
Nebyla nalezena žádná data
Zobrazit celou tabulku