SESTAVA KOLA - 16.kolo Plzeňský | Rokycany | Okresní přebor , 2015-2016

Datum kola: 09.04.2016

0

Po víkendovém kole tu pro vás máme další hlasování o nejlepšího hráče kola. Hlasovat můžete až do středečního odpoledne , tak neváhejte a pošlete svému favoritovy hlas! 

Po tomto kole bylo velmý těžké vybrat sestavu, protože každý celek usilovně bojoval , ale někteří přece jen vyčuhovali.Na místo brankáře se postavil Štěpán žižka a to proto , že se mu povedlo zabránit nebezpečným střelám Holoubkovských útočníků, kteří byly v roli favorita zkroceni a poraženi.Michal R. pevně bránil svůj celek a zaslouži si zde jednoznačné místo.Josef Sommer , už jako klasicky tvrdě bojoval, aby byl výsledek pro jeho tým co nejlepší.Radek nový , byl velmi důležitou součásti Břasovského uspěchu.Jakub Čada dokázal vstřelit bŕanku a taký držet svuj obraný tým v pozoru.Jan Hoblík, ukázal své střelecké kvality v záloze a povedlu se mu vstřelit branku.Radek Štych , velmi kvalitni záložnik, který je pro svůj celek nesmířně důležitý.Šimon Huttr , který dokázal vstřelit dvě brány a podilet se na vítězství.Václav Hašek, který rozdaval přihrávky svému celku a díky němu mohl tým zvítězit takhle vysoko.Michal Šípek a jeho bojovnost pomohla jeho týmu a nakonec Michal Kravařík, který byl střelcem dvou branek a díky němu se stal jeho tým vítězem.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 11.04.2016 12:00 do 13.04.2016 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.