SESTAVA KOLA - 4.kolo Královéhradecký | 1.B třída sk. E, 2015-2016

Datum kola: 09.04.2016

0

Čtvrté kolo 1.B. třídy, skupiny o postup nám opět přineslo zajímavé výsledky a podle toho vypadala i nominace na hráče kola. Samozřejmě bude opět na Vás, komu pošlete svůj tip a koho tím zvolíte za hráče čtvrtého kola.

 

Jan Votoček (Trutnov) – I když si tento mladý gólman vstřelil vlastní gól, tak i tak předvedl skvělý výkon a nebýt jeho, tak Hostinné o své výhře dávno rozhodlo.
Tomáš Franc (Malšovice) – Již tradičně podal Tomáš výborný výkon, který navíc okořenil vyrovnávací brankou, deset minut před koncem zápasu.
Milan Kirschner (Jičín) – Milan patřil k nejlepším hráčům na hřišti. A nejvíc se to paradoxně projevilo až po jeho vystřídání, kdy se ukázalo, jak moc ve středu zálohy najednou chybí.
Michal Šmarda (Předměřice) – Michal podal opět vynikající výkon a dirigoval hru Předměřic. S přehledem proměnil rozhodující pokutový kop a zajistil tím druhý bod pro svůj tým.
Pavel Šmucer (Hostinné) – Vynikající výkon tohoto středopolaře hodně napomohl k vítězství Hostinného v těžkém zápase s Trutnovem.
Pavel Knap (Rudník) - Středopolař, který byl nejlepším hráčem na hřišti, ale spoluhráči nedokázali využít jeho nadstandardního výkonu.
Michal Šubrt (Lokomotiva HK) – Michal si zápas s Rudníkem vyloženě užíval. Na první dva góly nahrál a sám vstřelil nádhernou branku z přímého kopu.
Jan Batelka (Hlušice) – Ani vynikající výkon tohoto středního záložníka na bod Hlušicím nestačil.
Adam Rodr (Hostinné) – Adam dělal celý zápas veliké problémy celé obraně Trutnova a nebezpečně ohrožoval bránu domácích. Jeho gól v závěru poločasu, poslal domácí tým do vedení.
Marek Zvolánek (Lokomotiva HK) – Marek vstřelil dva góly do sítě Rudníku a byl hlavním strůjcem vysoké výhry.
Michael Vacek (Jičín) – Michael vstřelil do sítě Hlušic čtyři góly a u všech se projevila obrovská zkušenost tohoto hráče, který pokaždé zakončoval s přehledem.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 11.04.2016 12:00 do 13.04.2016 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.