SESTAVA KOLA - 16.kolo Středočeský | Příbram | Okresní přebor , 2015-2016

Datum kola: 09.04.2016

0

Šestnácté dějství okresního přeboru na Příbramsku bylo opravdu velmi bohaté na góly, a tím i výjimečné výkony útočných hráčů. Vybírat z nich do sestavy kola bylo tentokrát nesmírně obtížné, i když jsme pro ideální jedenáctku kola zvolili ofenzivní rozestavění 3-4-3. Po dvou zástupcích v ní má Rožmitál po kanonádě v Počepicích a dobříšská rezerva, která přesvědčivě vyhrála v Krásné Hoře. Pro hráče kola můžete hlasovat tradičně do stredečního pravého poledne.

Místo mezi tyčemi v ideální sestavě 16. kola okresního přeboru si vysloužil gólman Sparty Luhy Miroslav Slepička, který zazářil v duelu s Kovohutěmi. Nažhavenému soupeři pochytal řadu šancí, navíc udržel čisté konto.

Věkem ještě dorostenec Tomáš Pecha z mužstva Rožmitálu si počínal v Počepicích jako zkušený mazák. Proti slabému protivníkovi neměl tolik práce při bránění, a tak vydatně podporoval útok a připsal si dvě asistence.

Petr Burian, to je jistota a spolehlivý pilíř obrany sloučeného týmu Nové Vsi a Malé Hraštice. Urostlý zadák to potvrdil i na jineckém hřišti, kde jím dirigovaná obrana domácí k ničemu nepustila a navíc opět spolehlivě proměnil penaltu.

Nováček z Bohutína obdržel v Dublovicích čtyři góly, přesto jeho obránce Jan Bittner patřil k nejlepším mužům na trávníku. Svůj úkol ustrážit kanonýra Čejdu zvládl na jedničku. Byl důrazný, ale hrál čistě, navíc i dostatečně rychlý. To ukázal při úniku Čejdy, který zastavil skluzem.

Ne nadarmo se o něj zajímal účastník I. A třídy, Spartak Příbram. Nečínský záložník Tomáš Kretschmer nešetří na hřišti pohybem, poslouchá ho balón a navíc má čich na góly, což prokázal i v Pičíně, kde dvěma trefami zdramatizoval za stavu 3:0 pro domácí utkání.

Dublovický kapitán Jaroslav Lomoz se v domácím střetnutí s Bohutínem projevil jako pravý vůdce týmu, který musel stále dotahovat. Na první gól nahrál, druhý vstřelil hlavou a třetí zařídil, když si na obránci hostů vykoledoval penaltu. Pro obranu protivníka představoval největší hrozbu.

Záložník dobříšského béčka Štěpán Kuchař sehrál povedený part v Krásné Hoře, kde režíroval hru svého celku. Selhal sice jako penaltový exekutor, ovšem své zaváhání napravil dvěma zásahy. Zvlášť ten prvni z 35 metrů, kdy trestal špatný odkop gólmana, byl ukázkou jeho fotbalové chytrosti.

Motor rožmitálské středové formace Petr Mora nabírá obrátky. Nejlepší střelec okresního přeboru na hřišti posledních Počepic exceloval, když vymýšlel útočné akce lídra soutěže, navíc se blýskl hattrickem, i když v zápise o utkání je uveden jako autor jediné trefy. 

Tři zásahy v utkání na hřišti Krásné Hory vstřelil i dobříšský útočník Jan Karas, který dokonale splnil roli zakončovatele. Pomohla mu k tomu výborná hra jeho mužstva a slabý soupeř, který mu dopřál hodně volnosti a prostoru.

Poté, co na jaře začal trucovat ostrostřelec Michal Lexa, posunul se po bok Lukáše Ježka na hrot pičínského útoku ze zálohy Petr Červenka. A změna poštu mu jde k duhu. Po trefě proti vedoucímu Rožmitálu se dvakrát prosadil i proti Nečíni a zařídil svému týmu první jarní vítězství.

Je nejlepším kanonýrem jarních odvet okresního přeboru. Zkušený útočník Jaroslav Smejkal z Trhových Dušníků potvrzuje v domácích zápasech pověst střelce. Ve třech duelech vsítil sedm branek, ale ani jeho tři trefy proti Rosovicím jeho celku výhru nepřinesly.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 10.04.2016 12:00 do 13.04.2016 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.