Hráčem 16. kola, Okresní přebor Příbram, se stává...

Datum kola: 09.04.2016

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování



Tomáš Pecha

49%

Osmnáctiletý vítěz, to tu ještě nebylo. Anketu o Hráče 16. kola okresního přeboru ovládl rožmitálský obránce Tomáš Pecha. Mladý, nadějný fotbalista a zároveň trochu bohém, který na sobě začal v poslední době pracovat. Na jaře se dostal do základní sestavy kvalitními hráči nabitého vedoucího mužstva tabulky a svou příležitost uchopil za pačesy. Zatím má důvěru trenéra, za kterou se odvědčuje výbornými výkony. "Myslím, že má i na víc. Uvidíme, jak bude pokračovat," podotkl na jeho adresu manažer klubu Ondřej Pejsar a s úsměvem doplnil: "Stabilně plati do kasy, jelikož má pořád pokuty za pozdní příchod."

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Jan Karas 32%
3. Petr Mora 9%


0

Anketa o Hráče 16. kola okresního přeboru se změnilo v souboj dvou fotbalistů, z něhož vzešel jako vítěz věkem ještě dorostenec Tomáš Pecha ze Spartaku Rožmitál. Jeho bezchybný obranný výkon a neúnavná podpora útoku při kanonádě jeho mužstva na hřišti posledních Počepic zaujal 49 procent hlasujících.

O generaci starší útočník dobříšské rezervy Jan Karas se blýskl při střetnutí v Krásné Hoře hattrickem, ovšem ani jeho střelecký počin nestačil na početnou základnu rožmitálských fanoušků. I když nasbíral 32 procent hlasů, skončil druhý.

Třetí příčku v hlasování o hráče kola obsadil s devíti procenty hlasů ofenzivní tahoun lídra okresního přeboru. Nejlepší kanonýr soutěže Petr Mora z Rožmitálu se podílel na demolici Počepic třemi zásahy, byť v zápise o utkání je uveden jako autor jediného gólu.

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.