SESTAVA KOLA - 19.kolo Královéhradecký | Krajský přebor , 2015-2016

Datum kola: 02.04.2016

0

I po uplynulém devatenáctém kole vám přinášíme pravidelnou anketu, ve které můžete rozhodnout o Hráči kola. 

Kratonohy se v zápase s Náchodem mohly spolehnout na pevnou hru v obraně, do které se zapojovali i ofenzivní hráči. Důležitou součástí výhry Kratonoh byl brankář Josef Mačí, který si v zápase připsal několik dobrých zákroků, v prvním poločase navíc ukázal dobrý přehled o hře, když dlouhým výhozem založil jedinou gólovou akci zápasu. Defenziva Kratonoh, jejíž součástí byl Jan Huňák, působila klidným a nepropustným dojmem. Právě obránci Kratonoh dokázali zblokovat několik nebezpečných střel Náchodu. 

 

Nové Město zvítězilo na hřišti Kostelce nad Orlicí. Výrazný podíl na výhře 0:2 měl Lukáš Zákravský, který těžil z dobré souhry s útočníkem Tomášem Voráčkem. Na první gól přihrával Zákravský Voráčkovi, při druhé brance Nového Města si fotbalisté své role prohodili a na konečných 0:2 dával Lukáš Zákravský. 

 

Jičín dlouho dobýval pokutové území Dobrušky, velmi aktivním hráčem byl Marek Kocourek, který neúnavně "brousil lajnu" a útočné hře svého týmu přispíval centry i střelami. Jičín se nakonec mohl radovat z těsné výhry 0:1.

 

Cidlina ve druhém poločase prohrávala s Vysokou 0:1. V 67. minutě však své představení odstartoval Michal Blažej, ten nejprve z přímého kopu vyrovnal, aby následně vytvořil další dvě gólové pozice pro své spoluhráče. Aktivní byl i Jan Věchet, který svůj výkon zakončil gólem z přímého kopu v 89. minutě.

 

Hradecká Slavia zlomila odpor Týniště hlavně ve druhém poločase, už v první půli se ale střelecky prosadil záložník Jaroslav Linhart, který přidal druhý gól ve druhém poločase, a nasměroval tak Slavii za třemi body. 

 

Ofenziva Kratonoh se v zápase s Náchodem spoléhala na rychlé protiútoky. Tento styl hry kvitoval David Jošt, který po pravé straně zakládal i podporoval útoky hostů. Jedinou branku zápasu vstřelil už ve 14. minutě Jiří Kořínek, který podle zdánlivě prostého vzorce "Mačí-Kulič-Kořínek-Gól" rozhodl o cenné výhře. 

 

Provodovští museli po první poločase dohánět jednobrankové manko, ve druhém poločase se na hřiště dostal útočník Jiří Dvořáček, který v poslední dvacetiminutovce dvěma góly otočil skóre a vybojoval pro Provodov tři body.

 

Trutnovští se v zápase s Červeným Kostelcem dostali třikrát do vedení, na které hosté našli odpověď. Až pět minut před koncem vstřelil Trutnov čtvrtý gól, na který hosté nestihli reagovat. Na výhře 4:3 se velkou měrou podílel střelec hattricku Ondřej Šulitka




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 04.04.2016 12:00 do 06.04.2016 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.