SESTAVA KOLA - 17.kolo Královéhradecký | Krajský přebor , 2015-2016

Datum kola: 19.03.2016

0

Po podzimní přestávce a odloženém úvodním kole startuje i pravidelná anketa o Hráče kola. V následující sestavě najdete hráče, kteří o víkendu vyčnívali nebo podpořily dobré výkony svých týmů.

 

Libor Vacho - Provodov nevstoupil do zápasu ideálně a zejména v prvním poločase se dostával pod tlak Nového Města. V této situaci dokázal svůj tým výrazně podržet brankář Libor Vacho, který výbornými zákroky držel svůj tým nad vodou. Ve druhém poločase vstřelil Provodov dvě branky a zvítězil 2:0.

 

Jan Kábrt - Náchod jasně přehrál rychnovský celek a jeho cestu za třemi body nastartoval právě Jan Kábrt, který proměnil pokutový kop. Ve zbytku zápasu působila náchodská obrana jistým dojmem a udržela čisté konto.

 

Ondřej Nejman - Ve druhém poločase proti Novému Městu se Provodov dokázal vymanit z tlaku soupeře a dvěma góly rozhodl o výhře. Zejména druhý gól Provodova stál za to. Ondřej Nejman se trefil z přímého kopu, když přesně trefil horní roh novoměstské branky. 

 

Vojtěch Pražák - Vojtěch Pražák rozhodně není defenzivním typem hráče, podle dění na hřišti se zdálo, že Pražák hraje jako tzv. wingback. Tedy krajní obránce, který má výrazně ofenzivní pokyny a často se zapojuje do útoku jako křídlo. Právě tak Vojtěch Pražák na levé straně hrál a podporoval útok Kratonoh. Po jeho akci nakonec Kratonohy vybojovali roh a vstřelili svoji jedinou branku v zápase, který prohráli na hřiště Slavie.

 

Marek Kocourek - Jičínský Marek Kocourek oplýval v zápase s Broumovem ofenzivními nápady a zásoboval své spoluhráče nápaditými přihrávkami. I díky němu Jičín zvítězil 2:0.

 

Patrik Mokošín - Cidlina si s přehledem poradila s Trutnovem, na výhře 5:1 měl výrazný podíl i záložník Patrik Mokošín. 

 

Jiří Kučera - Chlumecký kapitán Jiří Kučera byl mozkem útočných akcí svého týmu a asistencemi se podílel na výhře Chlumce nad Červeným Kostelcem. 

 

Patrik Simon - Náchodský záložník měl v zápase proti Rychnovu několik dobrých příležitostí, trefil břevno a jednou brankou přispěl k výhře 5:0. 

 

Michal Blažej - Cidlinský Michal Blažej těžil v zápase s Trutnovem ze spolupráce s Kingsley Omoviem. Blažej tomuto útočníkovi přihrál na dvě branky a střelecky se sám o jednu postaral.

 

Šimon Derner - Slavia dokázala zaskočit lídra tabulky z Kratonoh. Lví podíl na výhře hradeckého týmu měl útočník Šimon Derner, který otevřel skóre a v dalším průběhu hry si ochotně sbíhal pro míč do středu hřiště a pomáhal spoluhráčům s rozehrávkou a kombinací. 

 

Tomáš Klaban - Premiéru v jičínském dresu oslavil útočník Tomáš Klaban vstřelenou brankou a výhrou 2:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 21.03.2016 12:00 do 23.03.2016 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články

Autor: Ondřej Pražák

Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.