SESTAVA PODZIMU - Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. B, 2015-2016

Datum kola: 25.11.2015

0

Je to tady. Tohle je jedenáct nejlepších fotbalistů této soutěže. Hlasovat pro své favority můžete až do konce ledna. Poté bude vybráno deset vítězů z celé republiky s největším počtem hlasů, kteří se dostanou do slosování o zajímavé ceny.

Je za námi podzimní část III. třídy skupiny B. Po jejím odehrání jste měli možnost nominovat hráče ze svého týmu a my vybrali jedenáctku, ve které můžete hlasovat o nejlepšího hráče podzimu. Sestavu tvoří více ofenzivních hráčů a tak se někteří hráči objevují na postech, na kterých normálně nenastupují. Tady je SESTAVA PODZIMU!

 

Brankář

Jan Jakovljevič (SK Mladé B)

I přes svůj mladý věk se v brance B týmu vydobyl respekt. Na podzim měl stabilní formu a jelikož v Mladém mývají hráči silnější jaro, máme se na co těšit.

Komentář trenéra Jana Frieda: „První jméno, které mě napadlo. V 19 letech opravdová opora. Vždycky předvádí výborné výkony, výborné reflexy, dlouhé výkop, nebojácnost v soubojích ve vzduchu. Občas trochu impulzivní, ale na jeho výkony jsme se mohli celý podzim spolehnout.“

8 utkání, 1 čisté konto

V sestavě kola: 2x, Hráč zápasu: 4x

 

Obrana

Pavel Choboda (SK Dobrá Voda B)

V obraně vedoucího týmu tabulky podával na podzim velmi dobré výkony. Pavel Choboda byl neústupný v osobních soubojích a velmi dobrou rozehrávkou podporoval ofenzivu svého týmu. Z pozice obránce se dokázal i dvakrát střelecky prosadit.

9 utkání, 2 branky, 2 ŽK

V sestavě kola: 2x, Hráč zápasu: 2x

 

Petr Kosař (TJ Sokol Štěpánovice) 

Zkušený čtyřicátník, který má kromě organizování obrany na starosti i zbylé aktivity kolem týmu. Podzim se jemu i jeho spoluhráčům vydařil nadmíru a obrana patřila k nejspolehlivějším článkům Štěpánovic.

Komentář spoluhráčů: „Stabilní článek defenzivní řady. Nevynechal jediný zápas v podzimní části a společně s Pavlem Novákem vytvořil výbornou stoperskou dvojici, díky které hrála prim celá obrana.“

10 utkání, 0 branek, 0 ŽK

V sestavě kola: 2x, Hráč zápasu: 2x

 

Radek Candra (SK Dobrá Voda B)

Stabilní člen základní jedenáctky vedoucího týmu III. třídy. Na podzim podával vyrovnané výkony a střílel důležité branky, které po podzimu vyhouply Dobrou Vodu B na čelo III. třídy.

10 utkání, 5 branek, 1 ŽK

V sestavě kola: 3x, Hráč zápasu: 3x

 

Záloha

Lukáš Froněk  (TJ Sokol Římov)

Křídelní hráč jednoho z týmů, které by se měli pohybovat na čele tabulky. Lukáš na podzim patřil k nejlepším hráčům svého týmu a na jaře snad jeho spoluhráči zahájí atak na medailové příčky.

Komentář spoluhráče a vedoucího mužstva Pavla Crkvy: „Lukáš je spolehlivý v bránění a konstruktivní  ve hře dopředu.“

7 utkání, 2 branky, 1 ŽK

V sestavě kola: 1x, Hráč zápasu: 1x

 

Miloš Schuster (SK Mladé B)

I přes svůj mladý věk je jasným lídrem B týmu Mladého. O víkendu si připisuje pravidelně dva zápasy, jak za A tým, tak B tým. Takových hráčů, kteří skloubí fotbal se studiem mimo své rodné město je málo a ve vyšších soutěžích by si z něj měli brát příklad.

Komentář trenéra Jana Frieda: „Pravé mládské srdce. Za kalendářní rok odehraje kolem padesáti zápasů za „áčko“ a „béčko“. Minulou sezonu se usídlil ve středu zálohy, kde se Šafratou vytvořili stabilní dvojici, která diriguje útočnou hru. Svými výkony a v posledních zápasech i góly pomohl, týmu z té mizérie, kterou jsme zažívali z kraje podzimu.“

10 utkání, 4 branky, 1 ŽK

V sestavě kola: 2x, Hráč zápasu: 2x

 

Milan Klabouch (TJ Sokol Štěpánovice)

Velká posila pro Štěpánovice, kterým po podzimu patří druhé místo. Jeho přítomnost na hřišti je znatelná, dokáže vzít míč u vlastního vápna a projít sním přes celé hřiště až do zakončení. Po roční přestávce se fotbalem tento mladý hráč vyloženě baví.

Komentář spoluhráče Petra Kosaře: „Po roce se vrátil k fotbalu a bylo na něm, že má do fotbalu chuť. V některých zápasech nám dělal i 50% mančaftu, když nebyl, bylo to znát.“

8 utkání, 6 branek, 1 ŽK

V sestavě kola: 1x, Hráč zápasu: 1x

 

Jan Fencl (TJ Slavoj Ledenice B)

Kdykoli mohl, tak B týmu Ledenic vypomohl. Jako pendl z Áčka byl rozdílovým hráčem v řadě zápasů a také byl nejčastěji zařazovaným hráčem do sestavy kola.

Komentář trenéra Miloslava Langera: „Bezkonkurenčně nejlepší náš hráč, který si šel vždy dobrovolně zahrát jako pendl z A týmu.“

7 utkání, 6 branek, 0 ŽK

V sestavě kola: 5x, Hráč zápasu: 5x

 

Útok

Michal Bárek (FC Nové Hodějovice)

Útočník Nových Hodějovic měl stejně jako jeho tým vydařený vstup do soutěže. Pak ovšem přišla zranění, která se nevyhnula ani jeho spoluhráčům a týmu se přestalo dařit sbírat body. Nicméně Bárek patřil na podzim k nejlepším hráčům trenéra Aibla.

6 utkání, 4 branky, 0 ŽK

V sestavě kola: 2x, Hráč zápasu: 2x

 

David Tisoň (TJ Slavče)

Nepostradatelný parťák nejlepšího střelce soutěže Tošnera. Sice na podzim nenastřílel tolik branek jako jeho kolega, ale pro své spoluhráče jich celou řadu svým neúnavným stylem připravil.

Komentář trenéra Karla Brůhy: „Obrovský dříč, nedal sice tolik branek, ale spoustu jich připravil.“

10 utkání, 5 branek, 1 ŽK

V sestavě kola: 3x, Hráč zápasu: 3x, Muž kola: 2x

 

Miroslav Tošner (TJ Slavče)

Nejlepší střelec soutěže s 16 brankami. Na podzim se blýskl hlavně v posledním kole v derby proti Trhovým Svinům, kterým nasázel pět branek.

Komentář trenéra Karla Brůhy: „Nejlepší střelec týmu, tady není třeba komentář výběr je jasný. Za jeho výkony hovoří 16 nastřílených branek.“

10 utkání, 16 branek, 2 ŽK

V sestavě kola: 4x, Hráč zápasu: 4x

 

Je to opravdu jedenáct nejlepších fotbalistů této soutěže? Chybí podle vás někdo, kdo si v sestavě podzimu zasloužil být? Dejte do komentářů jeho jméno a důvod, proč zrovna on chybí. V sestavě podzimu můžete hlasovat pro své favority až do konce ledna. Poté bude vybráno deset vítězů z celé republiky s největším počtem hlasů, kteří se dostanou do slosování o zajímavé ceny. Ceny již brzy zveřejníme. Máte se na co těšit. Pokud se do TOP10 nedostane žádný z brankářů, pak se ten, který bude mít nejvíce hlasů ze všech, dostává do slosování a výběr se rozšíří na top11.

Jsi hráč v této sestavě a máš zajímavé foto ze zápasu nebo jiné, o které by ses rád podělil? Pošli ho v dostatečné kvalitě na info@fotbalunas.cz a uveď tvé jméno a soutěž.

 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 27.11.2015 12:00 do 31.01.2016 23:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.