SESTAVA KOLA - 12.kolo Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2015-2016

Datum kola: 08.11.2015

0

Hodně vyrovnané zápasy přineslo předposlední kolo tohoto ročníku. Třebovle do posledních minut bojovala o remízu s Č. Brodem, Zásmuky a Jestřábka vyhrály až penaltou v závěru. K penaltovému rozstřelu to dotáhly Konárovice v Pečkách a odvezly si dva body. Zápasy v Jevanech, Nučicích a Kouřimi sice skončily jednoznačným výsledkem, ale většinou se rozhodovalo až v závěrečné čtvrthodině. Z toho plyne, že hlavními motory tohoto kola jsou záložníci. Prohlédněte si sestavu kola, najděte svého favorita a pošlete mu svůj hlas. Nezapomeňte, že po posledním kole zde najdete i sestavu sezóny, rozhovory s trenéry a statistiky. Registrujte se, abyste mohli využívat všech výhod webu "Fotbal u nás", jako třeba tipovačku.

Do branky se tentokrát dostal zástupce jevanského fotbalu, Oleksandr Tolstikov. Vychytaná nula je už jeho pátou v letošním ročníku.

 

V obraně se objevuje kouřimský Tomáš Novák, střelec vítězné branky svého týmu v utkání s Ratboří. Ze stejného týmu je i stoper Miloš Čáp, který nepovolil soupeři příliš gólových situací a vyhrál snad každý souboj. Vedle něj se postaví Radek Krejčík (Jevany). I on byl velkou oporou zadních řad a svojí trefou načal Krakovany. Čtvrtým do obrany je ofenzívní jevanský David Končický. Jeho aktivita na lajně je vždy stoprocentní a i tentokrát přispěl k výhře svého týmu.

 

V záložní řadě se objeví dva zástupci nučické kopané. Jakub Hervert a Kamil Hurtík. Oba byli v utkání s Osekem pilíři svého týmu a jejich dlouhodobé výkony vytáhly manšaft už na osmou pozici. Martin Čapek ze Zásmuk je bojovník snad od narození. I v utkání s Plaňany to prokázal a hlavně zachoval pevné nervy při proměnění rozhodujícího pokutového kopu v závěru utkání. Z libodřického týmu je Petr Heverle. I on prokázel bojovnost, ale na výhru to v jeho případě nestačilo.

 

Do útoku se postaví zástupce Nučic - Filip Kubalík. Jeho dva góly v závěru utkání dorazily soupeře. A posledním členem elitní jedenáctky dvanáctého kola je Daniel Richter (Třebovle). Jeho tým a on prokázali velkou bojovnost v utkání s lídrem tabulky.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 09.11.2015 12:00 do 11.11.2015 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.