SESTAVA KOLA - 14.kolo Královéhradecký | Hradec Králové | IV. třída sk. A, 2015-2016

Datum kola: 07.11.2015

0

Sestavu kola jsme sestavili tak, aby mohli hlasovat fanoušci ze všech týmů. Favoritem na hráče kola by mohl být Milan Kouba z Jeníkovic, který vstřelil čtyři góly do sítě Probluze. Anebo také třígólový Marek Zahradník z Libčan. Záleží samozřejmě na Vás, komu dáte svůj hlas...

 

Zanedlouho budete moci na stránkách najít hlasování o sestavě podzimu! Vyčkejte a hlasujte pro svého favorita? Kdo se stane nejlepším hráčem podzimní části sezóny ve 14 denním hlasování?

Miloš Satranský (Sendražice) - Miloš podává dlouhodobě vynikající výkony v bráně Sendražic. Zápas o třetí místo proti Smiřicím mu vyšel parádně. A čisté konto k vítězství ho určitě také potěšilo.
Pavel Kvašinský (Sendražice) - Pavel začal s fotbalem až v minulé sezoně, i když je ročník narození 1969. Jeho první gól za Sendražice se mu povedlo vstřelit po necelých pěti minutách od vstupu na hřiště.
Milan Tlučhoř (Lhota p.L.) - Lhota hrála o podzimního mistra v Libřicích. Veliký podíl na čistém kontě měl Milan na stoperu, kdy se o něj rozbíjely všechny útoky Libřic.
Pultar Aleš (Lhota p.L.) - Aleš, jako druhý stoper Lhoty také tvrdil muziku v zápase a přes něj prostě nic neprošlo. I díky jeho výkonu se Lhota stala podzimním mistrem.
Michal Zvelebil (Probluz) - Michal poslal svůj tým v Jeníkovicích do vedení. To ještě netušil, že Probluz prohraje.
Petr Benák (Černilov) - Černilov měl v zápase neskutečnou smůlu, když se mu zranili tři hráči. Petr musel dřít za dva, aby to vše oběhal. Ani on nezabránil porážce od Libčan.
Roman Kunc (Smiřice) - Roman chtěl v Sendražicích hodně vyhrát. Jenomže ani jeho dobrý výkon na výhru a ani na bod nestačil.
Zdeněk Schüler (Jeníkovice) - Zdeněk přihrával a Milan střílel. I tak by se dala nazvat spolupráce dvou hráčů Jeníkovic. Zdeněk byl nejlepším hráčem zápasu.
Marek Zahradník (Libčany) - Když už to vypadalo, že by Černilov mohl dosáhnout na body, tak tady byl Marek, aby svým hattrickem dostal všechny body k nim do Libčan.
Martin Šenk (Libřice) - Libřicím se zápas o první místo vůbec nepovedl. Ale Martinův výkon vyčníval nad ostatními a proto je zaslouženě v sestavě kola.
Milan Kouba st. (Jeníkovice) - Tohle byl Milanův střelecký den. Sám zničil obranu Probluze čtyřmi góly. A těch gólů mohlo být klidně i víc.

 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 09.11.2015 12:00 do 11.11.2015 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.