Lukáš Kvaček - Nechci nic zakřiknout, ale podle mého tam ta forma teď je

Hráčem 24.kola se stal Lukáš Kvaček ze smiřického béčka. Když jsme Lukáše požádali o rozhovor, tak nám rád vyhověl a docela se i rozpovídal.


S fotbalem začínal v šesti letech za Jaroměř. Odehrál pouze jednu sezonu a poté ze zdravotních důvodů musel skončit. Potom v patnácti letech začal hrát za dorost Rasošek. Vydržel hrát dva roky, ale potom ho zlákal florbal. No teď se rozhodl, že obnoví svou fotbalovou kariéru a je opět v Rasoškách, kde je moc spokojený.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Vyhrál jsi hráč kola za zápas s Probluzí. Co jste si říkali v kabině před zápasem?
V kabině padlo jen pár slov, a to ty, že chceme vyhrát!
Jaký byl potom průběh zápasu? Splnila se Vaše předsevzetí?
Tak od začátku to byl celkem pohledný fotbal, kde byly šance na obou stranách. Nakonec jsme to byli my, co proměnily všechny šance :-)
Vedli jste jejich vlastním gólem. Jak ta branka vlastně padla?
Popravdě řečeno zase takovou zásluhu na tom hráči z Probluze neměli. Dlouhým centrem byl míč přenesen k levému rohovému praporku, kde si ho převzal Honza Škarytka a slalomem mezi hráči zakončil na gólmana. Gólman míč lehce vyrazil, kde už dobíhal Petr Šimek, a však nešikovně trefil protihráče a tím padla branka.
A co vlastňáček trenéra? Ten padl jak?
Vlastňáček byl krásný. Kdo jiný by nám měl ukázat, jak se má správně hlavičkovat míč z rohu do sítě. Jen škoda, že to bylo do naší :-) :-) V závěru jsme pak díky tomu měli pěkně v kalhotách.
Měli jste škodolibou radost z trenérova gólu? Jako, že by mohla být pokutka?
Tak určitě. Ne každý zápas se tohle stává, že by trenér byl na hřišti a ještě si vstřelil tak krásný vlastenec. Takže, když se na tom s klukama shodneme, určitě ho pokutka nemine :-D (doufám, že to nebude číst, nerad bych běhal)
Už ses zabydlel v týmu?
Tak poslední tři zápasy jsem odehrál jako kapitán, takže nějaké místo už tam mám. S klukama se znám dlouhou dobu, takže nějaké otrkávání šlo hned stranou.
Od posledního rozhovoru jste z pěti zápasů prohráli jen jeden. Spokojenost v týmu?
Já si myslím, že zatím s klukama předvádíme skvělé výsledky, ať už to jsou individuální akce, nebo týmové. Nechci nic zakřiknout, ale podle mého tam ta forma teď je :-)
Už sis zahrál od té doby v útoku?
Od té doby jsem k útoku přičichl jen ze záložních řad :-D Zahrál jsem párkrát střed zálohy, jednou krajní a jinak jsem prostě odsouzen na věčného předstopera. Rychlostně na tom jsem dobře, tak aspoň trápím útočníky.
Lhota pod Libčany už má postup jistý. Myslíš, že zaslouženě?
Hrají pěkný fotbal, je vidět, že poctivě makají a že chtějí vermomocně vyhrát každý zápas. Ten postup by asi nikdo jiný dostat neměl :-)
V příštím kole hostíte právě Lhotu. Co udělat pro výhru?
Tak bude se hrát po dlouhé době zpět na hřišti v Rasoškách. Jsme tam jako doma, takže všechny drny a díry jsou na naší straně. Teď už jen záleží, s čím Lhota přijede. Pro výhru momentálně děláme to, že na to všichni kašlou… Počet hráčů na tréninku připomíná jednadvácu.
Poté zbydou už jen dvě kola. Udržíte čtvrtou příčku?
Jsme bojovníci, jestli dopadne zápas s Lhotou dobře, potom bych se toho nebál. Ale jestli nám Lhota naloží, otrávenost tam bude znát. Každopádně pro to uděláme vše :-)
Blíží se EURO. Pojedeš?
Bohužel po dlouhém telefonátu s Pavlem Vrbou se letošního Eura účastnit nebudu, :-/ ale klukům přeju, ať vyhrávají.
Jak odhaduješ šance našich?
Letos to je opravdu dobrý tým. Máme na to hrát se silnými soupeři a myslím si, že naděje na postup do vyřazovacích částí je hodně velká, pak už jen jak dopadne los a taky to štěstí :-)
Chceš něco vzkázat fanouškům?
Našim a i ostatním fanouškům bych chtěl vzkázat jediné, jste super!!
Odkaz na rozhovor z 20.kola
http://fotbalunas.cz/rozhovor/2551/lukas-kvacek-na-tu-nasi-ligu-se-citim-tak-akorat/

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.