SESTAVA KOLA - 14.kolo Královéhradecký | 1.B třída sk. A, 2015-2016

Datum kola: 08.11.2015

0

Máme tady poslední sestavu kola podzimní části. V této sestavě kola nemáme žádného vyloženého hráče kola. Všichni nominovaný hráči podali dobré výkony, anebo rozhodovali o bodech pro svůj tým. Záleží opět na Vašem hlasování, kdo vyhraje hráče posledního kola…

Zanedlouho budete moci na stránkách najít hlasování o sestavě podzimu! Vyčkejte a hlasujte pro svého favorita? Kdo se stane nejlepším hráčem podzimní části sezóny ve 14 denním hlasování?

Karel Průcha (Hlušice) - Karel vychytal na Lokádě nulu. Měl veliký podíl na výhře svého týmu a postupu do jarních finálových bojů.
Vladan Kárník (Chlumec n.C.) - Vladan po celou dobu co byl na hřišti, (a i potom) burcoval své mužstvo, že nic není ztraceno. Jeho branka nastartovala velký obrat k vítězství.
Jiří Šimůnek (Hlušice) - Hlušice hrály postupový zápas o všechno na Lokádě a potřebovaly vyhrát. Jirka svým klidem a přehledem nedopustil, aby hráči Lokády skórovali.
David Lemon (Malšovice) - Malšovice zvítězily v Předměřicích a svým bezchybným výkonem k tomu přispěl i David. Navíc David svou vstřelenou brankou otevřel skóre zápasu.
Tomáš Macek (Libáň) - Libáni se zápas v Kopidlně moc nepovedl. Tomáš patřil k jejím nejlepším hráčům na hřišti a tak se po zásluze dostal do sestavy kola.
Václav Branský (Chlumec n.C.) - Vašek v druhém poločase zavelel do ofenzívy a domácí jen koukali, jak hosté střílejí gól za gólem. K výhře svého týmu přispěl jednou vstřelenou brankou.
Vladimír Hnát (Kopidlno) - Středopolař Vladimír Hnát byl nejlepším hráčem utkání, nejen coby úspěšný exekutor dvou pokutových kopů, ale hlavě proto, že tentokrát ve středu zálohy pracoval na 200 procent.
Jaroslav Soumar (Hlušice) - Jarda byl největší hvězdou zápasu na Lokádě. Jeho dva góly poslaly Hlušice do jarních finálových bojů.
Jiří Jareš (Malšovice) - Jirka podává dlouhodobě vynikající výkony a ani v tomto zápase nebyl jeho výkon výjimkou. Díky jeho výborné hře si Malšovice odvezly z Předměřic vítězství a první místo v tabulce.
Josef Voborník (Předměřice) - Předměřice měly hrát o první místo. Zápas se jim nepovedl. Jirka svým gólem snížil na 2:1 a dal svému týmu ještě naději na zdramatizování zápasu.
Dominik Nový (Kobylice) - Dominik dal dva góly a poslal svůj tým do dvoubrankového vedení. Vše nasvědčovalo tomu, že Kobylice hladce vyhrají. Jenomže to nikdo netušil, že v druhém poločase Chlumec zápas otočí.

 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 09.11.2015 12:00 do 11.11.2015 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.