Hráčem 14. kola, 1.B třída sk. A, se stává...

Datum kola: 08.11.2015

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování



Václav Branský

51%

Máme za sebou hlasování o posledního hráče kola podzimní části sezony. Vítězem se stal Václav Branský z Chlumce nad Cidlinou. Vašek v druhém poločase zavelel do ofenzívy a domácí jen koukali, jak hosté střílejí gól za gólem. K výhře svého týmu přispěl jednou vstřelenou brankou.

 

Rozhovor s Václavem Branským Vám přineseme v nejbližší době

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Vladimír Hnát 39%
3. Jiří Jareš 3%


0

Na druhém místě se umístil Vladimír Hnát z Kopidlna. Středopolař Vladimír byl nejlepším hráčem utkání, nejen coby úspěšný exekutor dvou pokutových kopů, ale hlavě proto, že tentokrát ve středu zálohy pracoval na 200 procent.

 

Třetí příčku obsadil Karel Průcha, gólmanská legenda z Hlušic. Karel vychytal na Lokádě nulu. Měl veliký podíl na výhře svého týmu a postupu do jarních finálových bojů.

 

Tato sezóna ještě nekončí! Zanedlouho budete moci na stránkách najít hlasování o sestavě podzimu! Vyčkejte a hlasujte pro svého favorita? Kdo se stane nejlepším hráčem podzimní části sezóny ve 14 denním hlasování?

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.