SESTAVA KOLA - 9.kolo Středočeský | Rakovník | III. třída , 2015-2016

Datum kola: 31.10.2015

0

V 9. kole padlo spoustu branek, pěkných akcí, skvělých obranných zákroků. Z toho všeho vznikla sestava nejlepších hráčů kola, kteřé můžete svými hlasy podporovat každou hodinu do středečního poledne.

Z toho hlasování vzejde jeden vítěz, nejlepší hráč kola.

Hlasujte pro svého favorita.

Jiří Peterka (brankář, Řevničov) - v utkání se Sýkořicí byl oporou řevničovské obraně. Hlavně v závěru utkání zabránil stoprocentní gólové šanci. V penaltovém rozstřelu se mu povedlo vychytat dvě penalty.

 

Tomáš Krátký (obrana, Branov) - využil chyby slabecké obrany, v zakončení se nemýlil, a poslal svůj tým do vedení. Branov nakonec nevyhrál ale díky předvedené hře, tohoto obránce, do sestavy tohoto kola určitě patří.

 

Tomáš Volráb (obrana, Šanov) - držel po celé utkání domácí obranu. Zabránil několika slibným akcím pustovětských hráčů.

 

Daniel Dvořák (obrana, Chrášťany) - sice utkání se Srbčí bylo jednoznačnou záležitostí, ale tento obránce se nebál přecházet do útočné fáze a rozehrávat hru. V utkání skóroval na 3:0.

 

Filip Blecha (záloha, Čistá) - dvěma brankami přispěl svému týmu v zápase proti Lubné. Dostával se po celé utkání do pěkných šancí a dával Lubencké obraně pěkně zabrat.

 

Martin Tóth (záloha, Řevničov) - pravidelný host této ankety. V zápase proti Sýkořici byl velmi platným hráčem svého týmu, u každé důležitější šance zaznělo jeho jméno. Ať už nahrával, dostal se do kombinací, nebo to byl přímo on kdo akci zakončoval. V utkání vstřelil vyrovnávací branku utkání.

 

Jaromír Knap (záloha, Pustověty) - přezdívaný ,,mozek hry,,. Jaromír nadále ukazuje své kvality, nejplatnější pro tým je z důvodu vymýšlení rozehrávky a hře dodává řád. V prvním poločase zvýšil stav utkání 1:2.

 

Adam Trejbal (záloha, Lubná) - v zápase s Čistou vstřelil dva rozhodující góly, kvůli kterým odvážela 3 body Lubná.

 

Ondřej Cílek (záloha, Slabce) - v několika předchozích zápasech podával skvělé výkony. V utkání s Branovem sice střídal, ale naskočení do utkání mu vyšlo na jedničku a po chvilce na hřišti srovnal utkání, 1:1. A dal tak možnost svému týmu kopat pozápasové pokutové kopy, ve kterých bodovali.

 

Jan Husák (útok, Kroučová) - opět se mu podařilo vstřelit v utkání branku, je to pravidelný střelec týmu Kroučové. Figuroval i u prvního gólu, kdy nejprve vystřelil, jeho střela skončila na tyči a Marián Kiss poté dorážel do branky.

 

Matěj Pudil (útok, Roztoky) - v utkání proti Kroučové vsítil hattrick, opět zaměstnával kroučovskou obranu po celý zápas.

 

 

 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 02.11.2015 12:00 do 04.11.2015 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.