SESTAVA KOLA - 12.kolo Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2015-2016

Datum kola: 25.10.2015

0

Máme za sebou poslední říjnový víkend Okresního přeboru a pojďme se podívat, co nám přinesl. Boj o záchranu zvládly lépe hráči Rudíkova, kteří porazili Přibyslavice a utekly jim na rozdíl tří bodů. Velké věci se děly v Okříškách, kde Hartvíkovice vedly ve 40. minutě už 5:0, ale domácí nic nezabalili a nebýt toho, že neproměnili penaltu, mohl být zápas ještě dramatický. Studenec už podruhé za sebou ztratil body, tentokrát doma remízoval s Chlístovem a na druhé Výčapy má náskok už pouhých  dvou bodů. Třebelovice si v pěkném zápase se Stařečí připsaly tři body, Náměšť doma pouze remízovala s Blatnicí a Rokytnice prohrála v Jemnicku. 

Do brány se postaví klíčový muž v zápase Třebelovic se Stařečí Marek Nesiba, který několika skvělými zákroky udržel čistého konto a přispěl svému týmu k výhře. Jeho kolega z obrany Michal Stanislav si také zaslouží účast v sestavě kola, jelikož odrážel nebezpečné útoky mladých dravců ze Stařeče zneškodňoval jim útoky. Místo v obraně si také vysloužil Lukáš Vrba z Náměště a obránce s útočnými choutky z Hartvíkovic, Milan Sýkora. Na levém kraji zálohy se představí Lukáš Nožička, který se gólem podílel na výhře Rudíkova v záchranářské bitvě s Přibyslavicemi. Střed zálohy okupují neúnavný středopolař Michal Kopuletý a dvougólový střelec z Jemnicka Jan Kříž. Na druhém kraji zálohy pak Tomáš Kratochvíl z Výčap. V útočném trojzubci se opět představí poslední dobou stabilní článek, Jaub Sýkora, o jehož formě není třeba příliš hovořit. Doplní ho autor dvou gólů Jan Brabec a Miroslav Svoboda z Chlístova, který zařídil Chlístovu v posledních minutách remízu na hřišti lídra ze Studence. Pro své favority můžete hlasovat tradičně do středečního poledne!




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 26.10.2015 12:00 do 28.10.2015 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.