SESTAVA KOLA - 10.kolo Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. B, 2015-2016

Datum kola: 24.10.2015

0

V 10. kole III. třídy skupiny B se nejkurióznější výsledek zrodil ve Slavči, kde si obě obrany vzaly nejspíše dovolenou a k vidění byl výsledek 6:6. Naopak velmi dobře si vedla obrana Štěpánovic, i díky její práci slavili hosté 3 body a posun v tabulce na druhé místo. Svou šńůru bez výhry naopak prodloužili Nové Hodějovice, které čekají na tří bodový zisk, již pět zápasů.

V brance si vybojoval místo Jan Jakovlevič z SK Mladé B. Na podzim podává stabilní výkony a v závěru podzimu to pro jeho tým znamená i bodové zisky. Tentokrát svůj tým podržel na půdě Kamenného Újezdu.

 

Čtyřčlennou obranu začneme u Josefa Kašpara, který oslnil v obraně svým výkonem na hřišti Slavče. Bohužel ho nedokázal podtrhnout nepropustností své obrané řady, která inkasovala celkem šestkrát. O poznání lépe si vedla zkušená dvojice stoperů ze Štěpánovic Petr Kosař a Pavel Novák. Prvně jmenovaný se podílel přihrávkou u zrodu první branky. Zápas nakonec kvůli zranění ramene nedohrál. Druhý jmenovaný pak podal v obraně spolehlivý výkon, když si i se svými kolegy poradil s několika nájezdy Ledenic, v čele s některými posilami z A týmu. Obranou čtveřici uzavírá Jiří Beneda z SK Lišov B. Ten v domácím zápase táhl svůj tým za druhým bodovým ziskem v této sezoně a vedoucí brankou se podílel na porážce Římova.

 

Zálohu tvoří převážně útočníci, kteří v tomto kole nejvíce zaujali. Výjimku tvoří záložník TJ Spartak Trhové Sviny B Radim Petr. Ten na půdě Slavče, podal famózní výkon, když připravil pro své spoluhráče nejen gólové situace, ale jednu i sám parádně zakončil. Jako střídající žolík se ukázal Tomáš Linhart z SK Mladé B. Ten v závěru zápasu nakop svou motorku a vítěznou trefou obstaral pro svůj tým tři body. Záložní řadu uzavírá útočník SK Lišov B Petr Kandl. Ten zle zatápěl obraně Římova a ačkoli se nezapsal mezi střelce, patřil na hřišti k nejlepším hráčům.

 

Trojici útočníků, pak tvoří Martin Seethaler z TJ Vrábče, který opět prokázal svou zkušenost, tentokrát proti Novým Hodějovicím. Svůj povedený výkon pak korunoval dvěma góly. Dašlím útočníkem je David Tisoň z TJ Slavče, ten se sice překvapivě ani jednou nezapsal mezi střelce, ale pro tentokrát se ujal role nahrávače a připravil pro svého kolegu Tošnera většinu jeho branek. A právě Miroslav Tošner z TJ Slavče je naším posledním hráčem v sestavě kola. Kanonýr Slavče se prosadil hned pětkrát a vystřelil svému týmu, alespoň bod. Na podzim tak zaznamenal celkem 16 branek!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 26.10.2015 12:00 do 28.10.2015 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články

Autor: Lukáš Dudek

Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.