SESTAVA KOLA - 10.kolo Středočeský | Příbram | Okresní přebor , 2015-2016

Datum kola: 24.10.2015

0

Okresní přebor na Příbramsku měl o víkendu na programu desáté dějství, které nabídlo několik kanonád, přestřelek, dramatických soubojů, ale i kvalitních výkonů jednotlivců. Kdo zazářil? Máme pro Vás sestavu kola. Pro jednotlivé hráče můžete každou hodinu hlasovat tradičně do středečního pravého poledne.

Při dvanáctigólové kanonádě fotbalistů Rožmitálu proti béčku Dobříši čněli svými výkony nade všemi ofenzivní esa domácích. Útočníci Martin Šturc s Petrem Morou shodně zaznamenali po čtyřech gólech a pod většinou z nich byl jako asistent podepsán tvůrce hry Jaroslav Váně.

Dvojnásobné zastoupení v sestavě kola má i Krásná Hora, která po přestávce koncertovala v Jincích. Čtyřmi trefami se blýskl Miroslav Turek, který tentokrát nastoupil na hrotu, ale při přetlaku skvělých výkonů forwardů jsme jej zařadili na post záložníka, odkud skvěle řidil hru mužstva Martin Valenta. Svůj výkon vyšperkoval i nádherným gólem.

Pičín dokázal jako první v sezoně dobýt hřiště Sparty Luhy, odkud se body soupeřům vozí těžko. O vítězství hostů rozhodl nepolapitelný kanonýr Michal Lexa, který se trefil v úvodu obou poločasů a jeho zásahy přinesly Pičínu tři body.

Obránce Jan Neliba z Kovohutí Příbram sice v derby s Bohutínem v obranné činnosti příliš neobstál. Jeho tým inkasoval čtyři branky, mrzet ho to však nemuselo. K těsné výhře totiž Kovohutě nasměroval řízný bek dvěma úvodními góly.

Dublovice počvrté za sebou zvítězily. Tentokrát uspěly na hřišti předposledních Rosovic a významnou měrou k tomu přispěl i obránce Milan Ballon, který vsítil vyrovnávací branku hostů. V zápise o utkání mu ji ovšem rozhodčí Václav Sandr upřel.

V zápase Nové Vsi pod Pleší s Nečíní sahali hosté dlouho po překvapivé výhře. Ze zálohy je dirigoval zkušený Michal Gregor. Jeho celek však těsný náskok neudržel a domácí v samém závěru dvěma góly skóre zvrátili. Bylo to i zásluhou bezchybného výkonu veterána Ladislava Soukupa.

Nováček z Počepic už není bez bodů! Na jeho vítězství nad Trhovými Dušníkami se největší měrou podílel nový brankář Jan Holan. Zkušený gólman po sedmi brankách v Krásné Hoře poprvé udržel čisté konto, když soupeři chytil tři jisté góly.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 26.10.2015 12:00 do 28.10.2015 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.