Hráčem 10. kola, Okresní přebor Příbram, se stává...

Datum kola: 24.10.2015

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování



Jan Holan

34%

Jan Holan 34%

Anketu Hráč kola vůbec poprvé ovládl brankář. Premiantem mezi vítězi je strážce počepické svatyně Jan Holan, který v zápase 10. kola okresního přeboru proti Trhovým Dušníkám uhájil čisté konto a vychytal nováčkovi soutěže první výhru v poměru 2:0. Zkušeného gólmana Počepice angažovaly teprve nedávno, a on jim důvěru splatil v nedělním duelu, kdy chytil soupeři tři jisté góly a položil tak základ pro úspěch svého týmu. V těsném hlasování obdržel zhruba třetinu vašich hlasů, což mu stačilo k triumfu v anketě.

 

2. Martin Šturc 20%
3. Petr Mora 19%


Velký podíl na kanonádě fotbalistů Spartaku Rožmitál pod Třemšínem proti rezervě MFK Dobříš měl útočník Martin Šturc, který při vítězství lídra okresního přeboru 12:0 vstřelil nebohému protivníkovi čtyři branky. Svým zabijáckým instinktem se zasloužil o rekordní výhru letošního ročníku. V anketě mu to stačilo jen na druhé místo.

 

Jeho útočný parťák Petr Mora opanoval anketu o hráče kola okresního přeboru Příbramska už dvakrát. O víkendu se zaskvěl proti Dobříši B stejně jako Martin Šturc čtyřmi trefami, ovšem tentokrát měl v hlasování velkou konkurenci. Jeho mimořádný střelecký počin odměnili fanoušci 19 procenty hlasů, což pro rožmitálského snajpra v anketě o hráče kola znamenalo třetí příčku.

 

Autor:  Miloš Krátký
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Martin Šturc 20%
3. Petr Mora 19%


0
Hráčem 10. kola, Okresní přebor Příbram, se stává Jan Holan Datum kola: 25.10.2015 I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!          

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.