SESTAVA KOLA - 11.kolo Plzeňský | Krajský přebor , 2015-2016

Datum kola: 18.10.2015

0

Je zde tradiční pondělní sestava uplynulého kola. Komu dáte nejvíce hlasů a určíte ho tím jako dalšího hráče kola? Hlasujte do středečního poledne!

Branku v naší sestavě kola střeží Jan Rojík, který podal velmi spolehlivý výkon za svéradický klub proti Benfice a zvláště v prvním poločase vychytal svému týmu výhru skvělými zákroky.

 

Hrající trenér Přeštic, Václav Uzlík, se postaví do obranné řady díky svému kvalitnímu výkonu proti Lhotě, kdy společně se svými spoluhráčí udržel nulu. Vedle něj se postaví Petr Matějka, který vsítil důležitý druhý gól proti Horšovskému Týnu a vnesl klid do domácích řad. Třetím bekem je Jaroslav Kluska, který svým brzkým gólem po standardní situaci odstartoval kanonádu Chotíkova.

 

Nabitá je i záložní řada. V první řadě Pavel Harmady ze slávistických Vejprnic, který se podílel na obouch brankách svého mančaftu. V záložní řadě je rovněž dvojice záložníku z Přeštic, které vysoko porazily Lhotu. Michal Zdeněk tradičně skvěle bojoval ve středu hřiště a připsal si důležitou asistenci na první gól, Ivan Blahoudek se rovněž zapsal do utkání svými dvěmi přihrávkami. Posledním hráčem ve čtveřici záložníků je Pavel Kaše, který skvěle bojoval a byl hráčem utkání za rozvadovský tým. Ukázal se především svým sólem před posledním gólem.

 

Trojici útočníků tvoří góloví hráči. Prvním je netradiční střelec, Michal Vojáček, který se z nouze přesunul z branky do útoku, kde ukázal, že fotbal hrát umí. Dalším hráčem je Patrik Lambor, který se na výhře Přeštic podílel hattrickem. Nadálku tak bude o prvenství soutěžit i s jiným střelcem třech branek, svým spoluhráčem z útoku, Pavlem Beštou, který měl prsty ve všech šesti brankách Přeštic a zažil velmi povedené sobotní odpoledne.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 19.10.2015 12:00 do 21.10.2015 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.