SESTAVA KOLA - 11.kolo Královéhradecký | Krajský přebor , 2015-2016

Datum kola: 17.10.2015

0

V uplynulém kole si vysokou výhru připsala Vysoká, která porazila Týniště 11:2. O něco střídmější vítězství vybojovali hráči vedoucích Kratonoh, kteří porazili Nové Město 4:1. Výběr hráčů nejen těchto týmů vám přinášíme v naší pravidelné Sestavě kola. 

Obrana hradecké Slavie si proti ofenzivně laděnému Náchodu nepočínala vůbec špatně. Obrané řadě Hradeckých šéfoval kapitán Jakub Lán. Co se nepodařilo slávistické obraně zachytit, dokázal bravurními zákroky uhasit brankář Hradeckých Jan Moník, který si v obou poločasech nemohl na nedostatek práce stěžovat. 

 

Fotbalisté Týniště obranu Vysoké příliš neprověřili. Obránce Jan Píša se tak mohl několikrát zapojit i do útočných akcí svého týmu. Obránce Vysoké se na jedné brance podílel přihrávkou, jeden gól sám vstřelil. 

 

Jičínu se v Trutnově příliš nedařilo. Trutnovská obrana dokázala utěsňovat prostory pro útoky hostů, kteří tak byli často vytlačováni k postranní lajně. Obránce Roman Wimmer navíc proměnil pokutový kop v rozstřelu a pomohl Trutnovu k dalším důležitým bodům. 

 

Záloha Kratnoh pracovala v zápase s Novým Městem jako přesně seřízený hodinový stroj. To mělo za následek, že v některých úsecích zápasů se Kratonohy i několik minut držely na polovině soupeře. Jan Fidra okořenil svoji hru několika přesnými centry z levé strany - hned ten první dokázal ve druhé minutě nasměrovat do sítě Radek Mládek. Tomáš Jiroutek rovněž přispěl k jistému držení míče domácích a k výsledku 4:1 přispěl gólem. 

 

Kostelec nad Orlicí se v první sezoně v Krajském přeboru prezentuje dobrými výsledky, což potvrdil v zápase s Červeným Kostelcem. K výhře 4:1 pomohl brankou i záložník František Kadavý

 

Cidlina hlavně v prvním poločase těžila z aktivního presinku, což vedlo ke dvěma gólům mládežnického klubu. Pod výhru 2:0 nad Provodovem se gólem a asistencí podepsal Michal Blažej

 

Chlumci se od prvních minut dařilo přehrávat Dobrušku a těžit z chyb její obraně. K výhře 5:0 pomohl dvěma góly útočník Pavel Novák.

 

Vysoká si pohrála s Týništěm, které rozebrala výsledkem 11:2. Výborný zápas odehrál útočník Vojtěch Bělka, který v úvodu přihrál svým spoluhráčům na dvě branky, aby v dalším průběhu přidal dalších pět gólů do sítě Týniště. 

 

Střelecky se rozjel i útočník Kratonoh Radek Mládek. Jiřímu Kořínkovi se proti Novému Městu v zakončení tolik nedařilo, proto ho v zakončení zastoupil právě Radek Mládek, který se trefil třikrát. 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 19.10.2015 12:00 do 21.10.2015 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.