SESTAVA KOLA - 11.kolo Jihočeský | Krajský přebor , 2015-2016

Datum kola: 17.10.2015

0

Jedenácté kolo krajského přeboru nabídlo velmi zajímavé zápasy. Jankov ztratil v Dačicích, Katovice před více než 400 diváky těsně zdolalo Osek a Soběslav porazila Hlubokou vysoko 4:0, čímž se dostala na druhé místo. A my vám samozřejmě opět nabízíme sestavu odehraného kola, ve které se objevují i nováčci.

Poprvé se v ideální jedenáctce objevil Miroslav Jirkal, který svými zákroky vymazal útočníky Plané.

 

Obranu tentokrát tvoří čtyři hráči. Dostal se do ní Michal Hojdar, který ač z penalt vstřelil dvě branky a právě díky jeho trefám si Dražice odvezly velmi cennou výhru ze Sedlice. Martin Šíma se v sestavě objevuje už potřetí, jeho výkony v defenzivě Olešníku jsou výborné, opět stál u zrodu jedné z branek. David Pichlík si svou nominaci vysloužil díky dvěma rychlým brankám, ke kterým přidal i skvělý výkon v primární disciplíně, obraně. Kvarteto zakončuje kapitán Katovic Pavel Krejsa, jenž rozhodl derby v Oseku krásnou brankou.

 

V záložní řadě se objevuje trojice hráčů. Stanislav Šteier je jediným nominovaným hráčem z poraženého týmu. Sedlice prohrála 3:2, ale Šteier jednu branku dal (nutno dodat, že velmi krásnou) a na jednu nacentroval. Jeho výkon by proto neměl být v opovržení. Jiří Peltán byl dirigentem středové řady Soběslavi a po zásluze se objevuje v ideální jedenáctce. Zálohu uzavírá střelec z "Perštátu" Radim Pouzar, který pěknou střelou zvyšoval na 2:0 proti Veselí a s devíti góly vede tabulku střelců. 

 

V útoku se objevují střelci. Keclík, Šmídmajer i Svojše dali po dvou brankách a pomohli svým celkům k výhrám. 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 19.10.2015 12:00 do 21.10.2015 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.