SESTAVA KOLA - 10.kolo Plzeňský | Krajský přebor , 2015-2016

Datum kola: 11.10.2015

0

Je za námi jubilejní 10. kolo, ve kterém se událo několik překvapivých výsledků. Který individuální výkon ohodnotíte nejlépe a dáte mu nejvíce hlasů? Hlasujte do středečního poledne!

Branku hájí rozvadovský Tomáš Makrlík, který především v prvním poločase podržel svůj tým a vytáhl dva zákroky z kategorie neuvěřitelných!

 

Ačkoliv jeho tým obdržel čtyři branky, byl to on, díky komu to byly jen čtyři. Řeč je o Lukáši Jankovi, stoperovi Lhoty. Druhým obráncem je Luboš Viterna, který si připsal jednu asistenci a udržel proti Svéradicícm nepropustnou obranu Rozvadova. Třetím hráčem je Michal Trnka, jehož Rokycany také udržely vzadu nulu a připsaly si cenné vítězství proti Lubům.

 

V záloze nesmí chybět duo ze Slavoje Mýto, který v 10. kole konečně vyhrál a mohl si připsat tři body. Prvním je Josef Kotnauer, který nedovolil Bolevci pronikat k mýtské brance a stal se mužem zápasu. Druhým je jeho spoluhráč Petr Štych, který v závěru utkání rozhodl zápas proměněnou penaltou. Tomáš Kristl z Vejprnic přispěl k výraznému vítězství svého týmu jednou trefou a asistencí, jeho spoluhráč Lukáš Kuhajda se trefil dokonce dvakrát a výrazně tak přispěl k demolici Zruče.

 

Útočné trio je velmi silné. Prvním sniperem je Lukáš Čížek, kterému se povedl zápas proti Svéradicím a brankáře pokořil dvakrát. Druhým útočníkem je Pavel Kaše, rovněž z Rozvadova, který si na své konto připsal dvě asistence a zápas se mu rovněž náramně vydařil. Posledním hráčem, který bude usilovat o vaše hlasy, je Petr Jeniš. Tento holýšovský borec proměnil zápas s Chotíkovem ve svou partii a zápas rozhodl čtyřmi brankami!




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 12.10.2015 12:00 do 14.10.2015 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.